Το slow fast food του Marketta

Μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα άφιξη έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο της Αθήνας.

Γράφει: Μάρω Παρασκευούδη 19 Ιανουαρίου 2021

Ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό του Σεπτεμβρίου όταν συναντηθήκαμε με την Erica Cross στο Marketta για να μάθω τι νέο συνέβαινε στο μικρό και τόσο όμορφο μαγαζάκι της οδού Λέκκα. Τα σχέδια για την Καναδή ιδιοκτήτρια αυτού του κομψού μπιστρό έμελλε να αλλάξουν πολλές φορές εξαιτίας της πανδημίας. Η επιμονή της βέβαια και η όρεξη να μετουσιώσει το πάθος της για το φαγητό, το κρασί και την Ελλάδα στάθηκαν αρκετά για να αντέξει όσα έφερε στο πέρασμά του ο Covid-19.

Το slow fast food του Marketta

Οι άνθρωποι που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εστίαση, οι ρομαντικοί και οι οραματιστές, έχουν πάντα κάτι κοινό. Δεν ησυχάζουν στη ζωή τους μέχρι να βρουν τελικά τον δρόμο τους. Μετά τις σπουδές της στη Φιλοσοφία, η Erica αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην εστίαση. Ταξίδεψε, έκανε γευσιγνωσία κρασιών, εργάστηκε ως σομελιέ, δοκιμάστηκε στην κουζίνα και στη σάλα για να κλείσει τελικά ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή από τον Καναδά με προορισμό την Ελλάδα.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Galazia Hytra στρώνει και πάλι τραπέζι στην Πάρο

Το αγαπημένο εστιατόριο του Summer Senses Luxury Resort υποδέχεται τους επισκέπτες του από την 1η Ιουνίου, με νέες ξεχωριστές προτάσεις και κυκλαδίτικες γεύσεις.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Jason Atherton επιστρέφει στη Μύκονο

O mega-famous chef Jason Atherton μαγειρεύει στην έδρα του: Στο δικό του εστιατόριο Mykonos Social εντός του πολυτελούς Santa Marina Resort.

Cookoovaya και στο Saint-Tropez

Το σημαντικό αθηναϊκό εστιατόριο ξεκινά το ταξίδι του στην Κυανή Ακτή.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

COYA, νόστιμη επιστροφή στη Μύκονο

Μία γευστική λατινοαμερικάνικη εμπειρία, μαζί με εντυπωσιακά πάρτι.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το cool fine dining του Jean Charles Métayer στο Le Pavillon

Ο βραβευμένος σεφ συνεχίζει την εξαιρετικά νόστιμη δουλειά στο κομψό εστιατόριο του Χαλανδρίου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας