Το γλυκά του Σπύρου Πεδιαδιτάκη στο Athénée, τις Κυριακές
Lazy Sunday Brunch στο Athénée με τις γλυκιές δημιουργίες του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη και του Ourse.
Το Athénée, ο εμβληματικός χώρος συνάντησης στην καρδιά της πόλης, συνεχίζει το καθιερωμένο brunch του τα πρωινά της Κυριακής, καλωσορίζοντας τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη. Ο καταξιωμένος pastry chef μαζί με την ταλαντούχα ομάδα του Ourse, του γνωστού ζαχαροπλαστείου των Νοτίων Προαστίων, θα ετοιμάζουν τα γλυκά του Κυριακάτικου brunch μέχρι και την 6η Μαρτίου 2022.
Κυριακή, γλυκά και σχόλη
Οι γλυκές δημιουργίες του brunch menu του αθηναϊκού hot spot, θα περιλαμβάνουν κάποια από τα signature γλυκά του pastry chef, ανάμεσα στα οποία το Crunchy Apple – ένα εστιατορικό επιδόρπιο υψηλής γαστρονομίας που περιλαμβάνεται και στο νέο του βιβλίο Notebook: Pastries For Restaurants – όπως επίσης και γλυκά που φέρουν την υπογραφή του και έχουν ενταχθεί σε μενού διάσημων εστιατορίων.
Ανάμεσα στα είδη που θα μπορούν να απολαύσουν οι καλεσμένοι στο Athénée θα υπάρχουν και αγαπημένα γλυκά που θα βρει κανείς στις προθήκες του Ourse, μεταξύ των οποίων η τάρτα λεμόνι, η διάσημη St. Honore, το Paris-Aegina (την εκδοχή του Ourse στο κλασσικό Paris-Brest), οι σοκολάτες και τα σοκολατάκια.
Όλα τα είδη που θα στολίσουν τον μπουφέ γλυκών του Athénée πρόκειται να προσφέρουν μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία στους καλεσμένους, που ξεκινά από την εντυπωσιακή εικόνα και καταλήγει στην πολυπλοκότητα στη γεύση και τις υφές.
> Διάβασε ακόμη: Burger Joint και Gloria Gati προσεχώς στην πλατεία Καρύτση
Τα χαρακτηριστικά, δηλαδή, που ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης γνωρίζει πολύ καλά, από τη θητεία του στις κουζίνες σπουδαίων και βραβευμένων εστιατορίων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Info
Βουκουρεστίου 9, Αθήνα
Τηλ.: 210 3251430
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Πανεύκολες συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα
Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi
Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο αστρονομικό ποσό που χρειάζεσαι για μία κράτηση για φαγητό στο διάστημα
To δείπνο δίπλα στα αστέρια θα σου κοστίσει κατιτίς παραπάνω.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΗ cucina contemporanea του Ovio
Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςCupola, για dolce vita στο Παγκράτι
Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤο κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα
Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.
Γραφει Γιαννης Σπανος