
Όλη η αλήθεια για την πρωτεΐνη αρακά
Είναι το Next Big Thing της αθλητικής διατροφής;
Η σκόνη πρωτεΐνης αρακά έχει γίνει γρήγορα μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στη σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος, ειδικά για όσους αναζητούν πηγές πρωτεΐνης φυτικής προέλευσης. Με την αυξανόμενη τάση προς τις φυτικές και vegan δίαιτες, η σκόνη πρωτεΐνης αρακά αναδεικνύεται ως μια βιώσιμη επιλογή για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης και τα άτομα που θέλουν να διατηρήσουν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Η σκόνη πρωτεΐνης αρακά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα. Σε αντίθεση με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η οποία προέρχεται από το γάλα, είναι μια επιλογή vegan και χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι κατάλληλη για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη ή αλλεργίες στο γάλα.
Μια πλήρης πηγή πρωτεΐνης
Ένα από τα κύρια οφέλη της είναι ότι είναι μια πλήρης πηγή πρωτεΐνης. Αυτό σημαίνει ότι περιέχει και τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται το σώμα μας για να χτίσει και να επιδιορθώσει τους μύες. Τα απαραίτητα αμινοξέα είναι εκείνα που το σώμα μας δεν μπορεί να παράγει από μόνο του και πρέπει να λαμβάνονται από τις τροφές που τρώμε. Η σκόνη πρωτεΐνης αρακά είναι πλούσια σε αμινοξέα, ιδιαίτερα αργινίνη και λυσίνη, τα οποία είναι σημαντικά για την αποκατάσταση και την ανάπτυξη των μυών.
Εύκολη στην πέψη
Η σκόνη αυτή είναι επίσης εύκολη στην πέψη, καθιστώντας την μια καλή επιλογή για άτομα που αντιμετωπίζουν πεπτικές ενοχλήσεις ή φούσκωμα με άλλες σκόνες πρωτεΐνης. Είναι απαλή στο στομάχι και δεν προκαλεί τα ίδια πεπτικά προβλήματα όπως οι σκόνες πρωτεΐνης ορού γάλακτος ή καζεΐνης.
Η συνέχεια στο Shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ
Στο Ammothines στη Μεσσηνία για εκλεπτυσμένες γεύσεις
Το Ammothines - Four Seas, παραμένει και φέτος ο αγαπημένος μας προορισμός στη Μεσσηνία.
Αν η αμαρτία ήταν φαγητό, θα ήταν Sinners Pizza
Εκεί όπου η πίτσα δεν έχει ανανά, δεν τρώγεται διπλωμένη και δε σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.
Τα νέα αστέρια της ελληνικής γαστρονομίας
Γνωρίστε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στυλ τους.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςNaporitan, η ιαπωνική απάντηση στη napolitana
Παραβρασμένα μακαρόνια, λουκάνικα και μανιτάρια, κρεμμύδι και κέτσαπ. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου έχουν μία κάπως διαφορετική άποψη για την ιταλική κουζίνα.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΗ διακριτική γοητεία του να τρως έξω μόνος
Χαλάρωσε και απόλαυσε. Τόσο το φαγητό όσο και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.
Γραφει Μπαμπης Δουκας