Η συνταγή για τις πιο εναλλακτικές τηγανητές πατάτες

Πιθανότατα, δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ πριν κάτι τέτοιο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Ιανουαρίου 2021

Το χρυσαφένιο χρώμα, η υφή και κυρίως η γεύση τους, καθιστούν τις τηγανητές πατάτες καθολικά αναγνωρισμένες στον κόσμο του φαγητού. Όταν δε, πλαισιώνονται με κάποια σάλτσα, το τελικό αποτέλεσμα δέχεται σημαντικό upgrade. Αλλά πάντοτε τη διαφορά την κάνει ο τρόπος μαγειρέματος, με πολλές και διαφορετικές θεωρίες να προκαλούν διχογνωμίες.

Εκείνο που δεν γίνεται να σε διχάσει είναι η παρακάτω συνταγή.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό