Η συνταγή για τις πιο εναλλακτικές τηγανητές πατάτες

Πιθανότατα, δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ πριν κάτι τέτοιο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 20 Ιανουαρίου 2021

Το χρυσαφένιο χρώμα, η υφή και κυρίως η γεύση τους, καθιστούν τις τηγανητές πατάτες καθολικά αναγνωρισμένες στον κόσμο του φαγητού. Όταν δε, πλαισιώνονται με κάποια σάλτσα, το τελικό αποτέλεσμα δέχεται σημαντικό upgrade. Αλλά πάντοτε τη διαφορά την κάνει ο τρόπος μαγειρέματος, με πολλές και διαφορετικές θεωρίες να προκαλούν διχογνωμίες.

Εκείνο που δεν γίνεται να σε διχάσει είναι η παρακάτω συνταγή.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας