Paolla Oliveira, η βραζιλιάνικη απάντηση στη Sofia Vergara

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τη φερόμενη ως 'ομορφότερη γυναίκα της Βραζιλίας'.

Σε περίπτωση που δεν τη γνώριζες, η Caroline Paola Oliveira da Silva (αλήθεια, πόσο πιο βραζιλιάνικο θα μπορούσε να γίνει το όνομά της;) ή σκέτο Paolla Oliveira είναι μία από τις διασημότερες και πιο γοητευτικές ηθοποιούς στην Βραζιλία και γενικότερα στη λατινική Αμερική, χωρίς ωστόσο να έχει βρει -ακόμη τουλάχιστον- τον τρόπο να κάνει το άλμα στο Χόλιγουντ.

Το προφίλ

Η μετέπειτα γνωστή απλά ως Paolla Oliveira γεννήθηκε στις 14 Απριλίου 1982 στο Σάο Πάουλο. Από πολύ μικρή ηλικία έπαιρνε μέρος σε διαφημίσεις αλλά και διαγωνισμούς ομορφιάς, με τους πρώτους σημαντικούς ρόλους της να έρχονται στη μικρή οθόνη με τα Belíssima (2005) και O Profeta (2006). Κυρίως όμως έχει γίνει γνωστή μέσω των βραζιλιάνικων προσαρμογών κάποιων εκ των πιο γνωστών χολιγουντιανών blockbusters.

Εκτός όλων των άλλων έχει πτυχίο Φυσιοθεραπείας και γνωρίζει αρκετά πολεμικές τέχνες, τις οποίες διδάχθηκε για το ρόλο της ως Jeiza (μία σκληροτράχηλη αστυνομικός που ονειρεύεται να γίνει αθλήτρια του UFC) στη σειρά A Força do Querer.

Σε όλα τα παραπάνω βοηθά και η πληθωρική της εμφάνιση, με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι η ομορφότερη Βραζιλιάνα του 21ου αιώνα - κάτι τέτοιο έχει τη δική του βαρύτητα αν σκεφτείς τον ανταγωνισμό.

Στο Instagram

Οπως ασφαλώς κάθε σταρ αυτού του βεληνεκούς που σέβεται τον εαυτό της, η Paolla Oliveira διατηρεί έναν άκρως ενημερωμένο λογαριασμό στο Instagram. Οι φωτογραφίες της και τα συνολικά 4.412 post της δικαιολογούν σε μεγάλο βαθμό γιατί την ακολουθούν σχεδόν 33.800.000 χρήστες. Αλλά αρκετά γράψαμε, ας μιλήσει η εικόνα.


Διάβασε ακόμη για την αφοπλιστικά ερωτική Sofia Vergara, την Jenna Coleman που δεν είναι μόνο το κορίτσι του "Ερπετού" και γιατί δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την Lucy Lawless.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου