Η Κατερίνα Λιόλιου και το πιο μικροσκοπικό μπικίνι της ελληνικής showbiz

Η όμορφη τραγουδίστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι ακριβώς όπως πρέπει.

Είναι γεγονός πως η Κατερίνα Λιόλιου αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητήμένα κορίτσια της ελληνικής showbiz το τελευταίο διάστημα, με το περίφημο κομμάτι της Story να σχολιάζεται αρκετά, για πολλούς και διάφορους λόγους. Στο βίντεο κλιπ αυτού μάλιστα συμπρωταγωνιστεί και η (αληθινή) κολλητή της φίλη Έλενα Κώνστα. 

Σε κάθε περίπτωση, επειδή καλοκαίρι έχουμε, η 27χρονη τραγουδίστρια φροντίζει να μαζέψει ήλιο και στο μεσοδιάστημα να δροσιστεί, γεμίζοντας τις μπαταρίες της ενόψει μίας δυνητικά φορτωμένης σεζόν που ακολουθεί. Το ίδιο έκανε και τώρα, ξαπλώνοντας δίπλα από την πισίνα και φορώντας ένα ιδιαιτέρως μικροσκοπικό μπικίνι, που φυσικά τονίζει το καλογραμμωμένο κορμί της. 

> Διάβασε ακόμη: H Demi Moore περνά καλά στη Μύκονο και αυτό βγαίνει στο Instagram

Το σχετικό ποστ στο Instagram, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Μάλιστα, δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσει το κοινότυπο hasthtag #VitaminSea. Αντ' αυτού, προτίμησε το caption Sun energy. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.

Να πέσει το ποστ

 

Λίγη ακόμη Κατερίνα Λιόλιου στο Instagram

Η γοητευτική καλλιτέχνιδα μετρά σχεδόν 68,5 χιλιάδες ακολούθους στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Φροντίζει να τους ενημερώνει τακτικά, ποστάροντας διάφορες στιγμές της ζωής και της καθημερινότητάς της. Όπως οι παρακάτω.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου