Monica Bellucci, η πιο ελκυστική γυναίκα του σύγχρονου σινεμά

Λίγο πριν την εμφάνισή της στο Ηρώδειο, η απόλυτη Ιταλίδα σεξοβόμβα μίλησε για όλα στο νέο τεύχος της Madame Figaro που κυκλοφορεί.

Γράφει: Esquire Editors 18 Σεπτεμβρίου 2021

Διαχρονικό πρότυπο ομορφιάς και απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας, η Monica Bellucci έχει κλείσει τα 56 χρόνια και φαίνεται να περνά την καλύτερη φάση της ζωής της, με περισσότερους πειραματισμούς και νέα ξεκινήματα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ομολογεί ότι ετοιμάζει τη βαλίτσα της για ένα σύντομο ταξίδι στη Ρώμη, όπου γίνονται τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Σε κόντρα ρόλο

Σε έναν κόντρα ρόλο από όλα όσα έχουμε συνηθίσει, η πιο ελκυστική γυναίκα του σύγχρονου σινεμά είναι έτοιμη να τσαλακώσει την αισθησιακή της εικόνα και να αποκτήσει μακριά γκρίζα μαλλιά για να μεταμορφωθεί σε μάγισσα που σώζει παιδιά στην ταινία La Befana vien di notte: Le origini της Paola Randi. "Είναι η πρώτη φορά που κάνω ταινία για παιδιά και πολύ το χαίρομαι! Όπως και το ότι τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Ιταλία, όπου είχα να δουλέψω από το 2014" μας λέει.

> Διάβασε ακόμη: Ακόμη και με γκρι μαλλιά, η Monica Bellucci παραμένει μοναδική

Τα επαγγελματικά της σχέδια

Μετά από μια μικρή παύση κατά τη διάρκεια της καραντίνας, που την πέρασε με τις δύο κόρες της σε μια επαρχιακή πόλη του γαλλικού Νότου, η διάσημη πρωταγωνίστρια, που δηλώνει μόνιμη κάτοικος Γαλλίας πλέον, επέστρεψε με γεμάτη ατζέντα. Πρώτο project, η συνεργασία της με τον Antongiulio Panizzi στο The Girl in the Fountain, ένα ντοκιμαντέρ για τα χρυσά αστέρια του ιταλικού σινεμά –Silvana Mangano, Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Monica Vitti, Anna Magnani–, όπου υποδύεται την Anita Ekberg. "Μιλάμε για τεράστια ονόματα, που οι νέοι μπορεί να μη γνωρίζουν, εμένα όμως με έχουν εμπνεύσει τόσο πολύ" δηλώνει.

> Διάβασε ακόμη: Κι αν η Madalina Ghenea είναι η νέα Monica Bellucci;

Μετά από αυτό σειρά έχουν η ταινία Fantasies των αδελφών Foenkinos, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Carole Bouquet, και η τηλεοπτική σειρά L’Amour flou, βασισμένη στην ομότιτλη ταινία της Romane Bohringer, και όπως επισημαίνει, "ήταν συγκινητικό που βρεθήκαμε ξανά στο πλατό. Μας πήγε 25 χρόνια πίσω, όταν το 1996 παίξαμε μαζί στην πρώτη για μένα γαλλόφωνη ταινία, το 'Διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης'". Ακολουθεί η συνεργασία της με την Τυνήσια σκηνοθέτιδα Kaouther Ben Hania στην ταινία Ο άνθρωπος που πούλησε το δέρμα του, η οποία μάλιστα ήταν υποψήφια Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στα φετινά Όσκαρ.

Η συνέχεια στο Madamefigaro.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου