Κι αν η Madalina Ghenea είναι η νέα Monica Bellucci;

Η 33χρονη καλλονή κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το House of Gucci.

Μετά την εξαιρετική "Νιότη" του Paolo Sorrentino, πίσω στο 2015, όλοι μιλούσαν -βασικά, περισσότερο ο αντρικός πληθυσμός- για την πληθωρική Madalina Ghenea και εκείνη τη σκηνή στη σάουνα με τον Sir Michael Caine και τον Harvey Keitel. Δικαιολογημένα, η 33χρονη Ρουμάνα ηθοποιός και μοντέλο χαρακτηρίστηκε ως η νέα Sophia Loren αν και περισσότερο -για πολύ προφανείς λόγους- θα της ταίριαζε καλύτερα το νέα Monica Bellucci. Ή πιο ορθά, η Monica Bellucci των Καρπαθίων.

Η Madalina Diana Ghenea πρωταγωνιστεί μαζί με τους Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino και Jared Leto στο επερχόμενο και πολλά υποσχόμενο House of Gucci του Ridley Scott. H συμμετοχή της στην ταινία έρχεται να αποτελέσει ένα επιπλέον βήμα στη διαρκώς ανοδική πορεία της τα τελευταία χρόνια.

Το προφίλ

Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1987 στη Σλάτινα της νότιας Ρουμανίας, μεγαλώνοντας σε μία μικρή φάρμα και ακολουθώντας την κτηνίατρο μητέρα της στα γύρω χωριά. Από πολύ μικρή συμμετείχε σε διαφημίσεις και τηλεοπτικές εκπομπές, την ίδια στιγμή που μάθαινε μπαλέτο και πιάνο. Αργότερα, ξεκίνησε θεατρικές σπουδές ενώ στα 14 της την είχε ανακαλύψει ο οίκος μόδας Gattinoni, ανοίγοντάς της τον δρόμο για τις διεθνείς πασαρέλες αλλά και την Ιταλία, στην οποία κατοικεί και δραστηριοποιείται στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Έχει πάρει μέρος σε αρκετές ταινίες (Dom Hemingway, Youth, Zoolander 2 κ.α.) και σε άπειρα fashion shows διάσημων σχεδιαστών σε όλον τον κόσμο, όπως και σε μπόλικες διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων εταιρειών. Θεωρείται μάλιστα ένα από τα κορυφαία και πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα εσωρούχων στον μάταιο τούτο κόσμο. Το γιατί, εύκολα το αντιλαμβάνεται κάποιος, ρίχνοντας μία ματιά στο Instagram της, που μετρά περισσότερους από 1.000.000 followers.

 

Κατά καιρούς έχει απασχολήσει τους paparazzi για τις σχέσεις της, με διάσημους Ιταλούς ποδοσφαιριστές, τον Bradley Cooper, τον Gerard Butler και τον Michael Fassbender να έχουν βρεθεί στο πλάι της. Ίσως αυτό να την αδικεί λίγο, καθώς έχει να παρουσιάσει και πλούσια φιλανθρωπική δράση.

 


Διάβασε ακόμη για την βραζιλιάνικη απάντηση στη Sofia Vergara, την ασυναγώνιστη Robin Wright και την τέλεια ομορφιά της Nina Agdal.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου