Kaia Gerber όπως λέμε Cindy Crawford

Με αφορμή μία κοινή τους εμφάνιση, ρίχνουμε μία σύντομη ματιά στην πορεία του 20χρονου μοντέλου και κόρης της Cindy Crawford.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις ακούγονται όλα τα κλισέ του στυλ "το μήλο κάτω απ᾽τη μηλιά, κατά μάνα κατά κύρη (στην προκειμένη περίπτωση κόρη)" και άλλα πολλά. Σίγουρα τα παραπάνω επιβεβαιώνει στο 100% η Kaia Gerber που τα τελευταία 4 χρόνια ως επαγγελματίας μοντέλο δείχνει να είναι άξια συνεχίστρια της ολόιδιας -και supermodel- μητέρας της, Cindy Crawford.

Παρεμπιπτόντως, αν ξέχασες την πραγματικά απίστευτη ομοιότητα μάνας και κόρης, φρόντισαν να μας τη θυμίσουν σε πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση.

 
 
 
 
 
 
 
 
Φυσικά, δε θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετική και στην πασαρέλα, βασιζόμενη στα χνάρια της μητέρας της, που φημίζεται για το περπάτημά της.
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)


Στο παρελθόν οι δυο τους έχουν κάνει κοινές καμπάνιες για τα ρολόγια Omega, ενώ επίσης έχουν ποζάρει μαζί και σε τρία εξώφυλλα της Vogue. Όπως και να έχει, το dna φυγείν αδύνατον, καθώς η Gerber στην παρούσα φάση αποτελεί ενδεχομένως το πιο περιζήτητο μοντέλο στη βιομηχανία της μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 

Η εντυπωσιακή, ανοδική πορεία

Ουσιαστικά η κούρσα για την Kaia ξεκίνησε το 2017, με το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τη συλλογή Calvin Klein με την υπογραφή του Raf Simons. Ύστερα, ακολούθησε η Spring Fashion Week του 2018, κατά την οποία δεν υπήρξε επίδειξη στην οποία δε συμμετείχε. Σημείωσε: Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, Max Mara, Givenchy, Bottega Veneta, Stella McCartney, Isabel Marrant, Chloé, Michael Kors, Moncler, Tom Ford, Salvatore Ferragamo, Lanvin, Anna Sui, Moschino, Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino και Versace μεταξύ άλλων - ναι, τα ονόματα είναι περισσότερα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Σειρά πήραν εξώφυλλα, editorials και "χρυσές" καμπάνιες εκατομμυρίων, ενώ στην παρούσα φάση είναι το πρόσωπο της Celine και "αγαπά" τα αρώματα του Marc Jacobs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)


Φυσικά, δε θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετική και στην πασαρέλα, για την οποία φημίζεται τόσα χρόνια η μητέρα της. Δεν είναι τυχαίο ότι από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι παρούσα σε κάθε μεγάλο fashion event.

Ευτυχώς, η 20χρονη Kaia δείχνει να μην επηρεάζεται από συγκρίσεις και έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να καταρρίψει κάθε προκατάληψη που κουβαλάει ο καθένας για εκείνη, μόνο μέσα από το αποτέλεσμα της δουλειάς της. Go Kaia!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου