Η Cindy Crawford αναβιώνει τη θρυλική διαφήμιση της Pepsi

Το supermodel των 90s συνεργάζεται με τον φωτογράφο David Yarrow, σχεδόν 3 δεκαετίες μετά και για καλό σκοπό.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 10 Σεπτεμβρίου 2021

Πίσω στο 1992 ελάχιστα θεάματα μπορούσαν να συγκριθούν με τις εμφανίσεις της Cindy Crawford. Το διάσημο μοντέλο ήταν βλέπεις μία από τις πιο ποθητές γυναίκες που υπήρχαν -βασικά, το ίδιο συνεχίζει να κάνει και τώρα. Ως εκ τούτου, μεταξύ άλλων, είχε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες χαρακτηριστικές διαφημίσεις, όπως αυτή της Pepsi. 

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία πίσω από την εμφάνιση της Cindy Crawford στα Φιλαράκια

Σε αυτή, η Crawford σταματά με τη Ferrari της σε ένα επαρχιακό σποτ της Αμερικής, με δύο πιτσιρικάδες να χαζεύουν αρχικά το αυτοκίνητο και μετά το κορίτσι. Η 26χρονη τότε καλλονή κατευθύνθηκε προς έναν αυτόματο πωλητή και ρίχνοντας ένα κέρμα, αγόρασε ένα κουτάκι του δημοφιλούς αναψυκτικού, απολαμβάνοντας (πολύ αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της) το περιεχόμενό του. 

Να πέσει το βίντεο για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι.

Η 55χρονη σήμερα καλλονή έπιασε ξανά στα χέρια της το κουτάκι της Pepsi και πόζαρε για τον φακό του David Yarrow, στην ίδια μάλιστα τοποθεσία με τότε, προκειμένου να βοηθήσει μέσω της διαφήμισης να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα παιδικό νοσοκομείο στο Μάντισον του Ουισκόνσιν. 

Διατήρησε επιπροσθέτως το ίδιο outfit: Ένα λευκό tank top, denim σορτς και κόκκινες γόβες. Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί την εμπειρία αυτή με τους ακολούθους της στο Instagram. Και πολύ καλά έκανε.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης