Ποιος να αντισταθεί στην Kate Beckinsale;

Υποκριτικό ταλέντο, ΙQ 142 και απίθανη εμφάνιση: Ένας μαγικός συνδυασμός.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ο λογαριασμός της Kate Beckinsale στο Instagram είναι χάρμα οφθαλμών. Η ίδια είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ από τις τέλειες φωτογραφίες της συχνά πυκνά ξεπροβάλλουν τα κατοικίδια της. Όλα αυτά, τα γνωρίζαμε εδώ και καιρό, απλώς αφορμή για αυτό εδώ το κείμενο είναι η τελευταία δημοσίευσή της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ως άλλη catwoman με στενό vinyl παντελόνι, crop top, λευκή faux γούνα και πανύψηλα μποτάκια και τον γάτο της Clive στα πόδια της. 

Η ευφυία ως σκόπελος

Στο μεταξύ, η 48χρονη ηθοποιός τελευταία έχει γίνει αντικείμενο σχολίων και αντιδράσεων εξαιτίας πρόσφατων δηλώσεών της στο The Howard Stern Show. Αφού αποκάλυψε ότι το IQ της είναι 152, ισχυρίστηκε ότι η υψηλή ευφυία της στην πραγματικότητα αποτέλεσε εμπόδιο για την ίδια στο Χόλιγουντ.

"Κάθε γιατρός, κάθε άτομο που έχω συναντήσει έχει πει: "Θα ήσουν πολύ πιο ευτυχισμένη αν ήσουν 30% λιγότερο έξυπνη. [...] Δεν είναι καλό για μένα, ωστόσο. Δεν είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα στην καριέρα μου. Απλώς πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ένα μειονέκτημα στην πραγματικότητα", είπε η Beckinsale.

> Διάβασε ακόμη: Kaia Gerber όπως λέμε Cindy Crawford

Όπως επισημαίνει η New York Post, πολλοί διαφώνησαν με τη δήλωσή της. Το The Cut απάντησε με ένα σαρκαστικό κείμενο με τίτλο, Sounds Hard to Be This Hot and Smart (ακούγεται δύσκολο να είσαι τόσο καυτή και έξυπνη).

Η άμεση αντίδραση

Η ηθοποιός δε δίστασε να απαντήσει όμως, μέσω Instagram στα πυρά που δέχθηκε:  

"Πραγματικά καταδικάζουμε τις γυναίκες που απαντούν με ειλικρίνεια σε μία ερώτηση σχετικά με την ευφυΐα ή την εκπαίδευσή τους; Εξακολουθούμε να απαιτούμε από τις γυναίκες να δείχνουν χαζές για να μην προσβάλλουν;" ρώτησε.

"Όταν είπα ότι ήταν ένα μειονέκτημα στο Χόλιγουντ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή το να είσαι γυναίκα ΚΑΙ να έχεις γνώμη συχνά πρέπει να είναι προσεκτικά 'ένα προσεκτικά συσκευασμένο πακέτο', ώστε να μην είναι προσβλητικό ή, όπως σε αυτήν την περίπτωση, σκόπιμα στρεβλό για να υποδηλώνει ότι κάποιος αντιλαμβάνεται την ανωτερότητα ή την αλαζονεία", είπε και κατέληξε: "Το IQ δεν σημαίνει τίποτα στην πραγματικότητα. Αλλά σταμάτα να υποστηρίζεις δήθεν τις γυναίκες ενώ προκαλείς άσχημα πράγματα όπως αυτό".

 

 

 
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου