Η Gal Gadot είναι ο μόνος λόγος για να δεις το Red Notice

Η αλλιώς πώς να σώσεις μία ταινία που υπό κανονικές συνθήκες δε σώζεται.

Λογικά εκεί στο Netflix δεν πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι με την "πρόοδο" του Red Notice. Και πώς να είναι δηλαδή όταν το βαρύ πυροβολικό του φθινοπώρου των 260 και πλέον εκατ. προϋπολογισμού μέχρι στιγμής τα πάει καλούτσικα στις θεάσεις λόγω hype αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει την απόσβεση που περίμενε η πλατφόρμα streaming; Ο λόγος είναι απλός: Ένα all star cast δεν αρκεί για να φέρει την άνοιξη σε μία ταινία που ήδη δεν εισπράττει τις καλύτερες κριτικές για το ανέμπνευστο σενάριο και την κακή σκηνοθεσία της. Η μόνη που μένει αλώβητη από εκεί μέσα, είναι η Gal Gadot. Δικαίως αν μας ρωτάς. 

Τι εννοείς γιατί; Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, ρίχνοντας μία ματιά στα παρακάτω στιγμιότυπα.

Η Gal Gadot είναι ο μόνος λόγος για να δεις το Red NoticeFrank Masi / Netflix © 2021

gal gadotFrank Masi / Netflix © 2021

Τώρα που θαύμασες την εντυπωσιακή της εμφάνισή, πάμε και στο παρασύνθημα.  

H πλοκή

Η ταινία ακολουθεί τον πράκτορα του FBI και ειδικό στα προφίλ των εγκληματιών, John Hartley (Dwayne Johnson), καθώς προσπαθεί να πιάσει έναν από τους κορυφαίους κλέφτες τέχνης στον κόσμο, τον Nolan Booth (Ryan Reynolds), του οποίου αποστολή είναι να κλέψει τα μυθικά αβγά της Κλεοπάτρας. Αλλά και οι δυο τους πέφτουν θύματα απάτης από τη femme fatale The Bishop (Gal Gadot) που κάνει την ίδια "δουλειά" με τον Booth και καταλήγουν στη φυλακή ενώ εκείνη προσπαθεί να αρπάξει τα αβγά για τον εαυτό της. Οι αναπάντεχοι σύμμαχοι άρα, πρέπει να δραπευτεύσουν από τη φυλακή και να αναλάβουν δράση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται, διότι η έλλειψη χημείας, τα καταστρέφει όλα. Για την ακρίβεια και οι τρεις ηθοποιοί λειτουργούν σα να είναι οι σταρ της ταινίας και οι υπόλοιποι δύο είναι οι ας πούμε, δεύτεροι ρόλοι, γεγονός που εξαρχής τίποτα καλό δε μπορεί να προμηνύει. Και αυτά, τα γράφει μία φανατική θαυμάστρια του Reynolds. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

O παράγοντας Gadot

Ναι, ο ρόλος The Bishop είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της. Το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για τους ρόλους των συμπρωταγωνιστών της, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αν κάποιος βγάζει το φίδι από την τρύπα, αυτή είναι η Gadot με το ταλέντο της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Εδώ, τη βλέπουμε να δικαιώνει τον τίτλο της μεγαλύτερης ισραηλινής σταρ, τη θέση της ανάμεσα στις πιο πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του κόσμου, αλλά και τη συμμετοχή της στη λίστα του Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2018. Το κορίτσι που από σερβιτόρα στα Burger King έγινε μοντέλο παγκόσμιου βεληνεκούς, πλέον αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο στη δική της ανέλιξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Στο Red Notice, παρά τη θητεία της στο σύμπαν της DC, ευτυχώς δε μένει προσκολλημένη στη σέξι εικόνα της υπερηρωίδας και δείχνει ότι θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει ως ένα κορίτσι του Bond -στη σύγχρονή του εκδοχή- αν ποτέ της δοθεί αυτή η ευκαιρία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Επιπρόσθετα, προσδίδει σπιρτάδα και ενδιαφέρον στην κατά τ᾽άλλα κλισέ πλοκή και αξιοποιεί στο έπακρο τις πολύπλευρες γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες (ξιφασκία, κουνγκ φου, κικ μπόξινγκ, καποέιρα και βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου).

That beeing said... Βρε λες;

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kristen Stewart, ένα ατίθασο πλάσμα

Το πιο rock n' roll κορίτσι του Χόλιγουντ κλείνει σήμερα 34 χρόνια ζωής.

Γραφει Πωλινα Φραγκου