Luisa Ranieri, μία Monica Bellucci από τη Νάπολη

Ποια είναι η Ιταλίδα θεά που κλέβει τα φώτα ακόμη κι από τον Maradona στο Hand of God του Paolo Sorrentino.

Esquire Team
Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 20 Δεκεμβρίου 2021

"Αν μπορούσες να διαλέξεις, θα προτιμούσες να έρθει ο Diego Maradona στη Νάπολι ή να κάνεις έρωτα με τη θεία Πατρίτσια;" ρωτά ο Marchino Schisa (Marlon Joubert) τον αδερφό του Fabietto, σε μία όχι και τόσο τυχαία σκηνή του Hand of God του Paolo Sorrentino, που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα σε Netflix και κινηματογράφους. Ο χαρακτήρας του Filippo Scotti το σκέφτεται και απορρίπτει την επιλογή του να χάσει την παρθενιά του από την Ιταλίδα θεά που ακούει στο όνομα Luisa Ranieri και που στην ταινία υποδύεται τη γυναίκα του θείου του. 

Τουλάχιστον η ευχή του έφηβου πρωταγωνιστή έγινε πραγματικότητα και ο Θεός πήρε μεταγραφή για την ομάδα της πόλης, επηρεάζοντας έμμεσα ακόμη και τη ζωή του ίδιου. Αλλά ες επιστρέψουμε στο έτερο αντικείμενο του πόθου του.

Luisa Ranieri όπως λέμε Monica Bellucci

Παρότι ο χαρακτήρας της Ιταλίδας ηθοποιού Luisa Ranieri δεν έχει ακριβώς την ιδανικότερη κατάληξη στο φινάλε της ταινίας, θα επικεντρωθούμε στην εικόνα. Τι λέει αυτή; Μία χυμώδης, παθιασμένη Ναπολιτάνα, που αποπέμπει ερωτισμό σε κάθε της κίνηση και γνωρίζει καλά πώς να τραβά τα βλέμματα. Μία μελαχρινή καλλονή που δε διστάζει να εκτεθεί και να τα βάλει με όλους. 

Η Luisa Ranieri γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1973 στη Νάπολη και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο Il principe e il pirata του Leonardo Pieraccioni, το 2001.

Luisa Ranieri, μία Monica Bellucci από τη ΝάποληGetty Images

Η μεγάλη της επιτυχία ωστόσο ήρθε το 2005, μέσω της ιταλικής σειράς Callas e Onassis, στην υποία υποδύθηκε την Μαρία Κάλλας. Εμφανίστηκε επίσης στο Letters to Juliet, στο πλευρό της Amanda Seyfried και του Gael García Bernal, ενώ έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα στην τηλεόραση της χώρας της και τα Maria Goretti, La homicidi, Cefalonia και O 'Professore.

Στο Instagram

Η νέα μούσα του Paolo Sorrentino μετρά κάτι παραπάνω από 387.000 followers στο Instagram. Και ναι, καλά φαντάστηκες, οι περισσότεροι από αυτούς είναι άντρες. Δεν τους αδικούμε.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου