Μία ημέρα σαν σήμερα, στις 30 Δεκεμβρίου του 1982, έβλεπε το πρώτο φως στο Βανκούβερ του Καναδά η Kristin Kreuk. Ναι ναι, το ίδιο ακριβώς κορίτσι που μπήκε στην καρδιά σχεδόν κάθε έφηβου -και μη- για το ρόλο της ως Lana Lang στο Smallville, τη σειρά που επί δέκα χρόνια (2001-2011) κατέγραφε τις περιπέτειες του Superman κατά τα χρόνια της νιότης του.

Με ύψος 1,72 μ., καλογυμνασμένο κορμί (για χρόνια αθλήτρια του καράτε) και δύο υπέροχα καστανοπράσινα μάτια, δεν είναι άλλωστε δύσκολο για κάποιον να την ερωτευτεί με την πρώτη ματιά.

Getty Images
Getty Images

Η Kreuk κλείνει αισίως τα 39 της χρόνια και η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν κατάφερε να εξαργυρώσει την επιτυχία της συγκεκριμένης σειράς. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που θα ήθελε.

> Διάβασε ακόμη: Sienna Miller, a Woman We Love

Εκτός το Smallville, υπήρξαν μερικές ακόμη τηλεοπτικές εμφανίσεις, συν κάποιες ταινίες (όπως το EuroTrip και το Street Fighter: The Legend of Chun-Li).

Getty Images

 Η μεγάλη ευκαιρία ωστόσο χάθηκε το 2011 -και ενδεχόμενως ο ρόλος που θα της άλλαζε την καριέρα- όταν έχασε την ευκαιρία να παίξει στο Mission: Impossible – Ghost Protocol (προτιμήθηκε την τελευταία στιγμή η Paula Patton). 

Η τρελή υπόθεση του NXIVM

Άθελά της, η Kristin Kreuk είχε μπλεχτεί στο περιβόητο σκάνδαλο της εταιρείας NXIVM (προφέρεται Nexium). Ήταν ένας οργανισμός που είχε ιδρυθεί το 1998 από τους Nancy Salzman και Keith Raniere. Σε αυτόν απευθυνόταν όποιος ήθελε να πάρει μέρος σε σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης μέσω του προγράμματος "Επιτυχίας Στελεχών". Η ίδια είχε γίνει μέλος όταν ήταν 23 ετών.

> Διάβασε ακόμη: Τζένη Καζάκου, μία 'σκοτεινή' πριγκίπισσα στην ελληνική τηλεόραση

Το 2017 όμως, οι New York Times αποκάλυψαν πως ουσιαστικά πρόκειται για μία 'βιτρίνα' εκβιασμών και sex trafficking, με τον Raniere να ασυλλαμβάνεται. Η Kreuk βρέθηκε μπλεγμένη από το πουθενά αλλά μέσω της δικαστικής οδού καθάρισε το όνομά της. 

Στο Instagram

Ασφαλώς και η Kristin Kreuk διαθέτει account στο Instagram όπου κρατά επαφή με τους fans της, αριθμώντας κάτι παραπάνω από 515.000 ακολούθους. 

Ας μιλήσει η εικόνα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.