Το για κάποιους απρεπές φόρεμα που έβαλε η Kendall Jenner ως παράνυφος στον γάμο της κολλητής της influencer Lauren Perez τον Νοέμβριο -και που αποκαλύφθηκε όταν η δεύτερη ανέβασε στο Instagram ένα post με τις δέκα καλύτερες φωτογραφίες του 2021- φαίνεται να τσίγκλησε τους 'επαγγελματίες' σχολιαστές των social media που δεν έχασαν ευκαιρία να ρίξουν τη χολή τους. Ευτυχώς, η νύφη υποστήριξε τόσο τη φιλενάδα της όσο και το ενδιαφέρον -από πλευράς πατρόν- φόρεμα που φόρεσε.

Οι επίμαχες φωτογραφίες

Η Jenner, όπως και η επίσης σούπερ μοντέλα Bella Hadid ήταν παράνυφες της Perez, με την πρώτη να επιλέγει να φορέσει στη δεξίωση που ακολούθησε του γάμου ένα μαύρο φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Mônot, το πάνω μέρος του οποίου αφήνει να φανεί πολύ δέρμα, περισσότερο από ύφασμα.

> Διάβασε ακόμα: Η viral πρόκληση της Kendall Jenner

Προφανώς η Perez, για να ανεβάσει δύο φωτογραφίες με την Jenner να φοράει το συγκεκριμένο φόρεμα στην καλύτερη βραδιά της για το 2021, δεν είχε κανένα θέμα με το φόρεμα.

Getty Images
Από παλαιότερη εμφάνιση της Kendall Jenner, το 2018.

Έλα, όμως, που είχαν οι ακόλουθοί της ή, τέλος πάντων, όσοι μπήκαν στο προφίλ της για να κράξουν τη φίλη της.

> Διάβασε ακόμα: Κανένα κρύο στο Instagram της Kendall Jenner

'Ακατάλληλη εμφάνιση για γάμο @kendalljenner ντρέπομαι για σένα' και 'Πόσο θράσος πρέπει να έχει για να φορέσει κάτι τέτοιο. Σε κάθε φωτογραφία αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη, όχι η νύφη', ήταν δύο από τα σχόλια που άφησαν όσοι θεώρησαν το εν λόγω φουστάνι πολύ slutty για γάμο.

Girls united

Πριν η Perez απενεργοποιήσει τα σχόλια, διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι της άρεσε το φόρεμα, ενώ η Jenner πρόσθεσε ότι προφανώς και η φίλη της ήξερε τι θα φορούσε.

Εν τω μεταξύ, η ίδια η Jenner παραμένει σχετικά ήσυχη στο δικό της Instagram, έχοντας κάνει μόνο 3 posts από την αρχή του έτους, προμοτάροντας, ανάμεσα στ' άλλα, την τεκίλα της.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.