Melissa Roxburgh, το κορίτσι του Manifest έχει την προσοχή μας

Το προφίλ της 29χρονης Καναδής ηθοποιού, που πρωταγωνιστεί στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 14 Ιανουαρίου 2022

Προφανώς και όλος ο πλανήτης έμαθε εσχάτως την Melissa Roxburgh, μέσα από το ρόλο της στο πολύ δημοφιλές Manifest του Netflix, όπου υποδύεται την Michaela Stone, επιβάτη της 'περίεργης' πτήσης 828 της Montego. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος που ασχολούμαστε μαζί της. 

Το προφίλ

Γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της είναι πάστορας και η Βρετανίδα μητέρα της πρώην αθλήτρια του τένις. Έχει ακόμη δύο αδερφές και έναν αδερφό, με την ίδια να είναι το δεύτερο ηλικιακά παιδί της οικογένειας.

Αφού τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε την υποκριτική, έχοντας μεταξύ άλλων σημαντικούς ρόλους στις ταινίες Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules, Big Time Movie,  Leprechaun: Origins και Star Trek Beyond. Στην τηλεόραση από την άλλη, έχει περάσματα από το  Supernatural, το Bloodlines, το Arrow και το Valor.

> Διάβασε ακόμη: Peyton List, η media darling του Cobra Kai

Η εμφάνισή της δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, με τα μεγάλα γαλάζια μάτια της να είναι το μάλλον πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της. H Melissa Roxburgh λατρεύει τα ταξίδια, έχοντας επισκεφθεί όλες τις ηπείρους του πλανήτη, ενώ παρουσιάζει έντονη κοινωνική δράση, ούσα μέλος του IRC (International Rescue Committee) και της A21.

Στα social media

Διατηρεί λογαριασμό τόσο στο Twitter, όπου αριθμεί 64.000 ακολούθους και, φυσικά, στο Instagram, όπου μετρά 382.000 followers. 

> Διάβασε ακόμη: Luisa Ranieri, μία Monica Bellucci από τη Νάπολη

Και οι οποίοι μπορούν να δουν φωτογραφίες όπως οι ακόλουθες:

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου