Sydney Sweeney, τραβώντας και πάλι την προσοχή

Η Cassie Howard του Euphoria δεν είναι μία τυχαία περίπτωση.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 07 Φεβρουαρίου 2022

Πρώτα ήταν το μικρό πέρασμά της από το Once Upon a Time…in Hollywood. Μετά το ερωτικό θρίλερ The Voyeurs και το vampire flick Night Teeth στο Netflix. Και πλέον, το πολυσυζητημένο Euphoria, εκεί όπου η Sydney Sweeney τραβά την προσοχή σαν Cassie Howard στο πλευρό της Zendaya. Η 24χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός δεν είναι μία τυχαία περίπτωση.

Το προφίλ

Η γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου 1997 στο Spokane της Ουάσινγκτον Sydney Sweeney εξέφρασε από πολύ νωρίς το ενδιαφέρον της για την υποκριτική, όταν ένα συνεργείο γυρισμάτων είχε επισκεφτεί την πόλη της για μία ανεξάρτητη παραγωγή. 

Sydney Sweeney, τραβώντας και πάλι την προσοχή
Η SYDNEY SWEENEY ΣΤΟ EUPHORIA 1

Στην προσπάθειά της να πείσει τους γονείς, η Sweeney παρουσίασε μεταξύ άλλων ένα πενταετές business plan, το οποίοι τελικά τους έπεισε. Έτσι, η νεαρή ηθοποιός πήρε το ταλέντο της, το πολλά υποσχόμενο βλέμμα της και το πληθωρικό της στήθος και μετακόμισε στο Λος Άντζελες, για να την ακολουθήσει λίγο αργότερα και η υπόλοιπη οικογένειά της. 

Μία έντονη παρουσία

Στην ταινία του Adam Randall, "Νυχτερινά Δόντια", που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες στο Netflix, εμφανίζεται για λίγα μόλις λεπτά μαζί με την Megan Fox. Κι όμως, αυτά είναι αρκετά για να την προσέξει κανείς. Η έντονη παρουσία, το εντυπωσιακό παρουσιαστικό και η χαρακτηριστική φωνή αρκούν. 

Nα πέσει το βίντεο:

Αλλά και στο Euphoria δεν περνά απαρατήρητη. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Στο Instagram

Πώς θα μπορούσε να απουσιάζει από τον μαγικό κόσμο του Instagram ένα κορίτσι σαν την Sydney Sweeney; Κάτι παραπάνω από 7,2 εκατ. λογαριασμοί την ακολουθούν ώστε να ενημερώνονται για τις επόμενες δουλείες της αλλά κυρίως -ας μη γελιόμαστε- για να βλέπουν φωτογραφίες όπως οι παρακάτω:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου