Σύντομα όλοι θα μιλούν για την Daniela Melchior

Η γοητευτική ηθοποιός από την Πορτογαλία, μετά το The Suicide Squad, ετοιμάζεται για το 10ο Fast & Furious.

Λίγους μήνες πριν, το The Suicide Squad του James Gunn επιχειρούσε να απενοχοποιήσει τις ταινίες της DC και να ξορκίσει όλα τα κακά της σχεδόν συνονόματης ταινίας του David Ayer, από το 2016. Ανάμεσα στα πολλά και ενδιαφέροντα που είδαμε και μάθαμε από αυτό, ήταν και το όνομα της Daniela Melchior (σαν Ratcatcher II). Ένα -σύμφωνα με τους Αμερικανούς- από τα next big things του Χόλιγουντ. 

Η 25χρονη Πορτογαλίδα ηθοποιός μάλιστα, θα πρωταγωνιστήσει σε περίπου έναν χρόνο από τώρα στη 10η ταινία του Fast & Furious. Και δίχως αμφιβολία, αξίζει να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω μαζί της.

Το προφίλ

Η Daniela Melchior γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου του 1996 στην πόλη Αλμάδα, στην περιφέρεια του Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.

Εκεί μεγάλωσε και μετά το σχολείο γράφτηκε σε δραματική σχολή. Μέχρι τότε, η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της σαν "ένα ντροπαλό, αδύνατο κορίτσι, που δεν είχε ιδιαίτερα κοινωνική ζωή". Η δραματική σχολή, σύμφωνα με λεγόμενά της, της έδωσε την ευκαιρία να βρει μία διέξοδο και έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους συνομήλικούς της.

Ουσιαστικά, η καριέρα της ξεκίνησε στην τηλεόραση, το 2014, όταν και ξεκίνησε να παίρνει μικρούς ρόλους σε σειρές στη χώρα της. 

> Διάβασε ακόμη: Luisa Ranieri, μία Monica Bellucci από τη Νάπολη

Τα πάντα γι' αυτήν άλλαξαν το 2019, όταν έμαθε για την οντισιόν του James Gunn, στο Λος Άντζελες. Πήρε το αεροπλάνο από τη Λισαβόνα και πέταξε μέχρι την Καλιφόρνια, ώστε να δοκιμάσει την τύχη της. Μάλιστα, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, δεν ήλπιζε πως τελικά θα έπαιρνε το ρόλο.

Όλα άλλαξαν όταν ο Αμερικανός σκηνοθέτης έβαλε τις υποψήφιες να συνεργαστούν με αληθινά ποντίκια, κάτι παραπάνω από απαραίτητο για τις ανάγκες του συγκεκριμένου χαρακτήρα του The Suicide Squad. Υπάρχουν και οι αποδείξεις μέσω Twitter, από τον ίδιο τον Gunn:

Στο Instagram

"Ένα περίεργο κορίτσι, μια περιπλανώμενη". Με αυτή τη φράση συστήνει τον εαυτό της στους ακολούθους της στο Instagram, οι οποίοι μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι κάτι παραπάνω από 930.000. Και μπορούν να δουν φωτογραφίες της όπως οι παρακάτω.

Για την ιστορία, το 10ο Fast & Furious κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2023.

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου