Σε μια σειρά από διασκεδαστικά, σχεδόν απολαυστικά Instagram posts, η μία και η μοναδική Sofia Vergara προσπαθεί να υποτάξει στις επιθυμίες της τα φουσκωτά παιχνίδια της πισίνας της, με τις εικόνες να μιλούν από μόνες τους.

Καβάλα στα φουσκωτά

Σε ένα από αυτά τα posts, που είναι βιντεάκι, η Vergara, φορώντας ένα ωραίο λευκό ολόσωμο μαγιό, τα βρίσκει σκούρα στην προσπάθειά της να καβαλικεύσει έναν φουσκωτό ταύρο. Από κάτω, στα σχόλια, δύο συνάδελφοί της, κριτές κι αυτοί στο America’s Got Talent, αφήνουν το στίγμα τους. Ο Howie Mandel λέγοντάς της ότι καβαλικεύει τον ταύρο με τον ίδιο τρόπο που περπατάει για να φτάσει στο γραφείο και η Heidi Klum λέγοντάς της "Μου λείπεις, φιλενάδα μου”.

Σε ένα άλλο post, που αποτελείται από δύο φωτογραφίες, η 49χρονη σταρ του Modern Family φαίνεται να καβαλικεύει κανονικά ένα απροσδιορίστου ιδιότητας φουσκωτό αντικείμενο, που ξεχωρίζει για τα παστέλ του χρώματα.

> Διάβασε ακόμα: H Sofia Vergara θυμάται τι έκανε μία φορά κι έναν καιρό στο Μαϊάμι

Το συγκεκριμένο καλοκαιρινό post της Vergara αποτέλεσε ένα "Happy 4th” μήνυμα στους 26 εκατομμύρια ακολούθους της.

Posts, κι άλλα posts

Σε άλλα posts της, η χυμώδης σταρ προμοτάρει το America’s Got Talent αλλά και το Griselda, την επερχόμενη σειρά του Netflix στην οποία θα ερμηνεύσει τη δολοφονική βασίλισσα των παράνομων ψυχότροπων ουσιών Griselda Blanco.

> Διάβασε ακόμα: Η αφοπλιστικά ερωτική Sofia Vergara

Σε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς, η Vergara έγραψε, μεταξύ άλλων, "Gracias to ALL of you!!”.

Αλλά ας χαζέψουμε μερικές pics της ακόμη.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.