Ivana Knoll, η πιο σέξι φίλαθλος στηρίζει Κροατία στο Μουντιάλ

Η πρώην Mις Κροατία έχει κερδίσει την προσοχή μας από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση της εθνικής Κροατίας.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 06 Δεκεμβρίου 2022

Η Κροατία επικράτησε στα πέναλτι της Ιαπωνίας και προχώρησε για τουλάχιστον έναν ακόμη γύρο στα γήπεδα του Κατάρ και αυτό φαίνεται ότι κάνει χαρούμενους πολλούς φιλάθλους στη Ντόχα. Ανάμεσα σε αυτούς και η πρώην Mις Κροατία, Ivana Knoll που από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων μέχρι σήμερα, τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα κάθε φορά που η "Χρβάτσκα" αγωνίζεται. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Μοντέλο και σχεδιάστρια η ίδια, γνωρίζει πολύ καλά πώς να απασχολεί τα ΜΜΕ και αυτό κάνει σε κάθε αγώνα της Κροατίας. Ο Καταριανός σκηνοθέτης στο μεταξύ, εννοείται πως όχι μόνο την εντόπισε από τα πρώτα παιχνίδια, αλλά την ακολουθεί παντού- περισσότερες από μια φορές σε κάθε παιχνίδι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Αυτήν την στιγμή παρεμπιπτόντως, είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής φίλαθλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου με οπαδούς από όλον τον κόσμο να ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί της. Παράλληλα, δίνει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά συνεργεία και έχει καταφέρει να αυξήσει εντυπωσιακά τους followers στο Instagram της, οι οποίοι σήμερα ξεπερνούν τα 1,4 εκατομμύρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Η συνέντευξή για το ελαστικό -τελικά- Κατάρ

Σχολιάζοντας την πολιτισμική σύγκρουση στο Κατάρ, η Knoll δήλωσε: "Αρχικά σκεφτόμουν ότι αν το Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται εκεί (στο Κατάρ), σίγουρα θα μας επιτρέψουν τα πάντα για να είναι άνετα για όλους τους φιλάθλους χωρίς κανέναν από τους περιορισμούς. Μετά άκουσα για τους κανόνες και σοκαρίστηκα. Ο ενδυματολογικός κώδικας απαγορεύει να φαίνονται οι ώμοι, τα γόνατα, η κοιλιά και τα πάντα και έλεγα: "Θεέ μου, δεν έχω καν τα ρούχα για να τα καλύψω όλα αυτά".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Έπειτα συνέχισε σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Κατάρ "'Ήμουν σούπερ θυμωμένη γιατί αν δεν είμαι μουσουλμάνα και αν εμείς στην Ευρώπη σεβόμαστε το χιτζάμπ και το νικάμπ, νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούν και τον τρόπο ζωής μας, τη θρησκεία μας και στο τέλος εγώ να φοράω φορέματα, μπικίνι επειδή είμαι καθολική από την Κροατία που βρίσκεται εδώ λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αλλά όταν έφτασα εξεπλάγην που δεν δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα σχετικά με το ντύσιμο, σου επιτρέπουν να φοράς ό,τι θέλεις - εκτός από τα κυβερνητικά κτήρια, και τελικά αυτό είναι μια χαρά".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Οι Καταριανοί είναι όπως φαίνεται πιο ελαστικοί κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αυτό ευνοεί τόσο την Knoll, όσο και τους σκηνοθέτες της διοργάνωσης που δεν αναγκάζονται να δείχνουν μόνο ιδρωμένα και αγχωμένα αντρικά πρόσωπα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου