Οι WAGs του Μουντιάλ 2022

Τα 7 πιο εντυπωσιακά κορίτσια της φετινής διοργάνωσης.

Μπορεί τα περισσότερα μάτια να είναι στραμμένα στις συντρόφους των Άγγλων ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα διαμένουν σε κότερο αξίας ενός δισεκατομμυρίου ευρώ στο Κατάρ και θα παρακολουθήσουν από εκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο, ωστόσο και οι υπόλοιπες ταξιδιώτισσες στη Μέση Ανατολή δεν παύουν επίσης να ξεχωρίζουν. Αν και έχουμε επισήμως διαφωνήσει με τη χρήση του όρου, οι WAGs -όπως λέγονται ακόμη ευρέως- ξεχωρίζουν σε ένα ακόμη Μουντιάλ και εμείς είμαστε εδώ για σου παρουσιάσουμε 7 από τις πιο εντυπωσιακές. Ιδού λοιπόν οι 7 επιλογές μας:

Anna Modler 

Με καταγωγή από τη Νότιο Αφρική και τη Ναμίμπια η σύντροφος του Άγγλου στόπερ Eric Dier, ξεχωρίζει σε όποιο γήπεδο κι αν βρεθεί. Βλέπει τον αμυντικό της Τότεναμ όπου κι αν παίζει και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο πολυσυζητημένο γιοτ στο Κατάρ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Modler (@annamodler)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Modler (@annamodler)


Sara Benamira 

Η σύζυγος του İlkay Gündoğan με καταγωγή από Ιταλία και Γαλλία έχει κάνει τηλεοπτική καριέρα όσο ζούσε στο Μιλάνο, αλλά σήμερα -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- προτιμά να είναι στο πλευρό του τον Gundogan στο Μάντσεστερ. 


 


Silvija Brozovic

Η 29χρονη από την Κροατία είναι η γυναίκα της ζωής του Marcelo Brozovic με τον οποίο έχουν γίνει και δύο φορές γονείς. Αυτές τις ημέρες βλέπει τον κροάτη διεθνή να προσπαθεί να επαναλάβει την εκπληκτική πορεία του 2018. 


 


Mishel Gerzig

Η εντυπωσιακή Ισραηλινή είναι τον τελευταίο χρόνο στο πλευρό του Thibaut Courtois και γυρίζει μαζί του τον κόσμο. Το ανερχόμενο μοντέλο ποστάρει συχνά πυκνά φωτογραφίες με τον πανύψηλο τερματοφύλακα, αν και δεν τον έχει ακολουθήσει ακόμη στο Κατάρ. 


 


Rafaella Szabo Witsel

Η 32χρονη καλλονή είναι η σύζυγος του Βέλγου Axel Witsel και μαζί έχουν κάνει 3 παιδιά. Κατάγεται από τη Ρουμανία και γνώρισε τον ταλαντούχο μέσο, όταν ακόμη έπαιζε στην Σταντάρ Λιέγης. 


 


Sophia Weber 

Η σύντροφος του Kai Havertz τον ξέρει από πολύ μικρή ηλικία και η αλήθεια είναι πως διατηρεί μία αρκετά χαμηλών τόνων στάση. Ο νεαρός Γερμανός δεν την αποχωρίστηκε όταν χρειάστηκε να πάει στο Λονδίνο και εκείνη ομορφαίνει κάθε Κυριακή το Stamford Bridge. 

 


Bruna Marquezine

H 27χρονη βραζιλιάνα ηθοποιός είναι ίσως η δημοφιλέστερη wag του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς μετρά 44 εκατομμύρια followers στο Instagram της. Πρόκειται για το κορίτσι του Neymar εδώ και μερικούς μήνες.


 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Alessandra Ambrosio, από την Βραζιλία με αγάπη

Μία πραγματικά σταθερή αξία στην καρδιά μας, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Kaya Scodelario, αργήσαμε να σε προσέξουμε

Το κορίτσι του The Gentlemen είναι το νέο μας crush.

Γραφει Πωλινα Φραγκου