Η Vanessa Hudgens υπάρχει και αυτός είναι ένας λόγος από μόνος του για να ασχοληθείς μαζί της, πέραν του ότι σήμερα έχει γενέθλια και κλείνει τα 34. Η καριέρα της όμορφης Καλιφορνέζας ηθοποιού και τραγουδίστριας ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, άρχισε να τραβά την ανηφόρα όταν έγινε έφηβη και εκτοξεύτηκε με τις ταινίες της σειράς High School Musical του Disney Channel, στις οποίες ερμήνευσε την Gabriella Montez.

Getty Images

Η πορεία της στο Netflix

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως όταν το High School Musical  έκανε τον κύκλο του εκείνη επιχείρησε να κάνει κάποια "ενήλικη" στροφή στην καριέρα της για να δρέψει δάφνες. Έπαιξε σε κάποιες ταινίες που εμείς προσωπικά δεν τις είδαμε (πιθανολογούμε ούτε εσύ) και στη συνέχεια το γύρισε στο Netflix, πρωταγωνιστώντας στη χριστουγεννιάτικη ταινία The Princess Switch του 2018 και τα δύο της sequel, που βγήκαν το 2020 και το 2021, όπως και στο The Knight Before Christmas του 2019. Μάλιστα, στους τελευταίους τρεις τίτλους υπήρξε συμπαραγωγός.

Το στυλ και οι άντρες της ζωής της 

Ο τρόπος που ντύνεται είναι boho και ενίοτε "υπερπαραγωγικός", sexy και μέσα στην εξτραβαγκάντζα, ειδικά όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της σε events όπως το Met Gala, που ούτως ή άλλως μία υπερβολή τη σηκώνει.

Όσον αφορά τα προσωπικά της, η ζωή της σημαδεύτηκε από δύο σχέσεις. Αυτή με τον Zac Efron, που διήρκεσε από το 2005 έως το 2010 και εκείνη με τον Austin Butler που ξεκίνησε το 2011 και τελείωσε το 2020.

Getty Images

Τα σκάνδαλα 

Τον Μάρτιο του 2020, κατά πώς με πληροφόρησε μία συνάδελφος εδώ στο γραφείο, που την ακολουθεί στο Instagram, είχε ποστάρει ένα βίντεο στο οποίο έλεγε ότι είναι "αναπόφευκτο" το να πεθάνουν άνθρωποι από την πανδημία του κορονοϊού. Στη συνέχεια, απολογήθηκε.

Τα υπόλοιπα σκάνδαλα που έχουν συνδεθεί με το όνομά της είναι πιο trivial και αφορούν το leakάρισμα στο ίντερνετ γυμνών φωτογραφιών της. Κάτι που είναι κακό, πολύ κακό, καθώς έγινε χωρίς την άδειά της. Ας την απολαύσουμε, λοιπόν, ντυμένη, στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Getty Images

Getty Images

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.