Alyssa Milano, a Woman We Love

Το υγρό, καυτό, αμερικάνικο καλοκαίρι της Μπρουκλινέζας ηθοποιού που γεννήθηκε στην καρδιά του χειμώνα.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 19 Δεκεμβρίου 2022

Το πανέμορφο κορίτσι της διπλανής πόρτας με το σπιρτόζικο βλέμμα και το υπέροχο χαμόγελο. Αυτό είναι η Alyssa Milano, που ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα, στα 80s έγινε teen idol και γύρισε πολλές γυμνές σκηνές με ερωτική δράση, πριν η καριέρα της εκτοξευτεί μετά τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αφού σου πούμε ότι σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, έχει γενέθλια και κλείνει τα 50, ζωή να 'χει.

Από μικρή στα βάσανα

Όταν ήταν επτά ετών, η νταντά της, χωρίς καν να ενημερώσει τους γονείς της, την πήγε σε μια οντισιόν για την αμερικανική τουρνέ του μιούζικαλ Annie. Για καλή της τύχη, η Milano επιλέχθηκε και μοιράστηκε τον ρόλο με άλλα τρία κορίτσια, καθώς είχε τετραπλή διανομή. Ακολούθησαν κι άλλα μιούζικαλ, όπως και διαφημιστικά spots για την τηλεόραση.

Πραγματικά διάσημη έγινε ως η κόρη του Tony Micelli (Tony Danza) στην cult σειρά Ποιος είναι το αφεντικό; η οποία έγραψε τη δική της ιστορία στα 80s. Ακολούθησαν και άλλοι ρόλοι, στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, όπως και μια καριέρα pop star στην Ιαπωνία, που η ίδια την έχει σχεδόν αποκηρύξει.

Οι δύσκολες αρχές των 90s, η τηλεοπτική καταξίωση και η ώρα του Netflix

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έπαιζε σχεδόν σε όποια ταινία της έδιναν έναν ρόλο, ενώ συμμετείχε και σε πολλές B movies. Για να απαλλαχθεί, δε, από την εικόνα του καλοκόριτσου, άρχισε να γυρίζει πολλές γυμνές σκηνές με ερωτική δράση.

Στα τέλη του 1996, όμως, κέρδισε τον ρόλο της Jennifer Mancini στο Melrose Place και μία νέα καριέρα ανοίχτηκε μπροστά της. Μετά από επτά σεζόν, την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια για τις Μάγισσες (Charmed), που έτρεξαν για οκτώ σεζόν. Ακολούθησαν κι άλλες συμμετοχές της σε ταινίες, σειρές, talent shows και διαφημίσεις, που εμείς δεν τις πολυπαρακολουθήσαμε.

Το 2017 και το 2018 συμμετείχε σε δύο σειρές του Netflix, το Wet hot American summer: Ten years later και το Insatiable, ενώ φέτος πρωταγωνίστησε στην ταινία Brazen, κι αυτή παραγωγής Netflix. Άντε, και εις ανώτερα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου