Το The Recruit του Netflix έχει ήδη μπει στις δημοφιλέστερες επιλογές της πλατφόρμας στην Ελλάδα και το κοινό έχει αγαπήσει την Hannah Copeland ή κατά κόσμον Fivel Stewart. Η Fivel γεννήθηκε και μεγάλωσε στη νότια Καλιφόρνια και προέρχεται από μια πολύ δεμένη οικογένεια. Η μητέρα της έχει ιαπωνικές, κορεατικές και κινεζικές ρίζες, ενώ ο πατέρας της έχει ευρωπαϊκή και ινδιάνικη καταγωγή. Η νέα σειρά του Netflix έγινε ο λόγος να την ψάξουμε λίγο παραπάνω και ιδού τα πιο ενδιαφέροντα trivia για τη ζωή και την καριέρα της. 

Έχει εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες

Πέρα από εκκολαπτώμενη ηθοποιός, η Fivel πέρασε επίσης αρκετά χρόνια εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και είναι κάτι στο οποίο έγινε πολύ καλή. Ξεκίνησε να αγωνίζεται όταν ήταν μόλις έξι ετών και το 2003 εισήχθη στο Black Belt Junior Hall Of Fame.

Της αρέσει να διαβάζει

Το πρόγραμμα της Fivel είναι αρκετά γεμάτο τελευταία, οπότε πιθανότατα δεν έχει πολύ χρόνο για να καθίσει και να χαλαρώσει. Ωστόσο, όταν μπορεί, το διάβασμα είναι στις πρώτες της επιλογές. Της αρέσει να κουλουριάζεται με ένα καλό βιβλίο και περιστασιακά μοιράζεται αυτό που διαβάζει με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Δε ντρέπεται να υπερασπιστεί τις ιδέες της

Η Fivel είναι το είδος του ανθρώπου που δε φοβάται να μοιραστεί τις σκέψεις της για τα πράγματα στα οποία πιστεύει. Με την πάροδο των χρόνων, έχει χρησιμοποιήσει σοβαρά τα σόσιαλ μίντιά της για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για διάφορα θέματα. Η καταπολέμηση του ρατσισμού είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία είναι πιο παθιασμένη.

Συμμετείχε σε ένα επεισόδιο του The O.C. 

Αν ήσουν έφηβος στις αρχές της δεκαετίας του 2000, τότε πιθανώς να έχεις καλές αναμνήσεις από την τηλεοπτική σειρά The O.C. Ωστόσο, ακόμη και αν την έβλεπες φανατικά, δύσκολα θα θυμάσαι την εμφάνιση της Fivel. Στα 10 της είχε κάνει μια σύντομη εμφάνιση στο επεισόδιο The Avengers.

Έχει κάνει πολλά ακροβατικά

Σήμερα, η Fivel είναι περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της ως ηθοποιός, αλλά είναι επίσης βοηθός κασκαντέρ, καθότι η οικογένειά της ασχολείται με το εν λόγω επάγγελμα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Hollywood Reporter, είπε: "Πριν αρχίσω να παίζω πραγματικά, το επάγγελμά μου ήταν να βοηθάω κασκαντέρ για τον πατέρα μου. Συντόνιζε κασκαντέρ σε ταινίες, οπότε πήγαινα μαζί του και τον βοηθούσα. Θα έβαζα εξοπλισμό, θα έβαζα φωτιά σε ανθρώπους και θα έκανα ό,τι χρειαζόταν να κάνω. Μέχρι σήμερα, αυτό είναι ακόμα ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω".

Έχει ταλέντο και στο τραγούδι

Σε ηλικία μόλις 25 ετών, η Fivel έχει ήδη κάνει περισσότερα από όσα θα κάνουν μερικοί άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζωή τους. Όταν ήταν νεότερη, ήταν η τραγουδίστρια της μπάντας My Allowance καθώς και ενός συγκροτήματος που ονομαζόταν 5L. Το ταλέντο της της έδωσε την ευκαιρία να περιοδεύσει με μεγάλους καλλιτέχνες όπως η Demi Lovato και οι Menudo.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.