Η Eden Polani, το νέο αμόρε (;) του Leonardo DiCaprio γεννήθηκε μετά τον 'Τιτανικό'

Γιατί άραγε σκαλώνει τόσος κόσμος με τη διαφορά ηλικίας του δημοφιλούς ηθοποιού από τις αγαπητικιές του;

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 08 Φεβρουαρίου 2023

Στα 48 του χρόνια πάνω στη Γη, ο Leonardo DiCaprio έχει καταφέρει να μας πείσει για τρία πράγματα. Πρώτον, ότι αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς της γενιάς του. Δεύτερον, ότι αγαπάει τις πολικές αρκούδες και, γενικά, πως είναι ευαισθητοποιημένος για θέματα που αφορούν τον πλανήτη. Τρίτον, πως δεν τον ενδιαφέρουν οι γυναίκες στην ηλικία του ή οι πιο μεγάλες, με τελευταία του κατάκτηση να εικάζεται ότι είναι η 19χρονη Eden Polani.

Η Eden Polani, το νέο αμόρε (;) του Leonardo DiCaprio γεννήθηκε μετά τον 'Τιτανικό'Eden Polani/Instagram

Ποια είναι η Eden Polani

Πρόκειται για επιτυχημένο μοντέλο με καταγωγή από το Ισραήλ, που αυτή τη στιγμή μένει στο Λος Άντζελες. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που κατέβηκε πριν από λίγο, μετράει 230.000 followers και ευχόμαστε κάποια στιγμή να ανέβει ξανά. 

Τι συμβαίνει με τις αγαπητικιές του DiCaprio

Οι γυναίκες που βρίσκονται δίπλα στον DiCaprio είναι κατά κανόνα μικρότερες του. Μάλιστα, η Eden Polani δεν είχε καν γεννηθεί όταν βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες ο Τιτανικός. Κι αυτό είναι ένα fact που έχει κάνει πολύ κόσμο να σκαλώσει.

EDEN POLANIEden Polani/Instagram

Για παράδειγμα, η 39χρονη κωμικός Katherine Ryan χαρακτήρισε την πιθανολογούμενη σχέση του σχεδόν 50ετούς ηθοποιού με το 19χρονο μοντέλο ως συνέχεια ενός creepy pattern. Κι αυτό γιατί οι περισσότερες από τις πρώην του -π.χ. η Camila Morrone ή η Victoria Lamas- σπάνια ήταν μεγαλύτερες των 25 Μαΐων.

Αυτό το pattern, βέβαια, δεν είναι τόσο σπάνιο, ούτε στο Hollywood, ούτε στην "πραγματική ζωή". Ο George Clooney έχει 17 χρόνια διαφορά από την Amal Clooney, ο Elton John 15 από τον David Furnish και ο Nicolas Cage 31 από τη Riko Shibata

Κάποιες φορές η ηλικιακή διαφορά δε σημαίνει τίποτα, κάποιες άλλες μπορεί και να κρύβει μια σχέση εξουσίας με συγκεκριμένη κατεύθυνση. Σε γενικές γραμμές, πάντως, εφόσον δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει, καλύτερα να μη βγάζουμε συμπεράσματα με τη μία.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου