Μετά το χωρισμό της από τον Tom Brady, η Gisele Bündchen φαίνεται ότι περνά τη δεύτερη νιότη της, καθώς στα μάτια μας φαντάζει πιο όμορφη από ποτέ και δεν έχει υπάρξει εβδομάδα που να μην έχουμε μάθει νέα της. Αυτήν τη φορά η 42χρονη "μεταμορφώθηκε" σε καυτή στρίπερ για λογαριασμό της καμπάνιας "My Turn". 

Πολλοί θαυμαστές της, την χαρακτήρισαν ως την πιο σέξι καμπάνια μόδας της Bündchen, η οποία φόρεσε μερικούς εντυπωσιακούς συνδυασμούς της βραζιλιάνικης μάρκας υποδημάτων Arezzo. Το αποτέλεσμα ήταν, όπως μπορείς να δεις, εξαιρετικό. 

Στο ιδιαίτερα σαγηνευτικό κλιπ, που κυκλοφόρησε η Bündchen εμφανίζεται να φοράει ένα βαθύ μαύρο κορμάκι και μπότες μέχρι το ύψος του μηρού, καθώς κάνει πασαρέλα και pole dancing. Στη συνέχεια δοκιμάζει αρκετές σέξι πόζες, που τόσο σκανδάλισαν κάποιους ώστε να την κατηγορούν μέχρι και για προώθηση του σατανισμού! Φυσικά, δεν υιοθετούμε. 

Η αναγέννησή της μετά το χωρισμό 

Τους μήνες που προηγήθηκαν και ακολούθησαν τον χωρισμό της με τον Brady, η Bündchen παρέμεινε πολύ απασχολημένη. Εμφανίστηκε σε κορυφαία εξώφυλλα τον περασμένο μήνα, ενώ στις αρχές του 2023, εθεάθη να ποζάρει με ένα μωβ ολόσωμο μαγιό για τον Versace, αναφέρει η New York Post.

Το καλοκαίρι του 2022, η Bündchen πόζαρε επίσης για το πρώτο της εξώφυλλο μετά από χρόνια για το περιοδικό V Magazine. Στη συνοδευτική συνέντευξη, το μοντέλο μίλησε για τα οφέλη της ωριμότητας. "Όταν είσαι στα είκοσί σου, προσπαθείς να ταιριάξεις και προσπαθείς να ανήκεις", δήλωσε η Bündchen. "Όταν είσαι στα 40 σου, νιώθεις πιο άνετα στο πετσί σου. Αισθάνομαι ότι με τον καιρό γίνομαι όλο και πιο δυνατή, και αυτό ισχύει σε όλες τις πτυχές της ζωής μου".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.