Οι περισσότεροι την έμαθαν πέρυσι, όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision, αλλά η Ανδρομάχη Δημητροπούλου είχε κάνει την εμφάνισή της αρκετά χρόνια νωρίτερα. Το 2015, στα 21 της, συμμετείχε στο The Voice Of Greece και έκτοτε είχε έντονη παρουσία στα social media και στο YouTube, όπου έφτιαξε το δικό της μουσικό προφίλ.

Ποια είναι η Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη γεννήθηκε το 1995 στο Σίγκεν της Γερμανίας. Η καταγωγή της είναι από τα Λεχαινά της Ηλείας και σε ηλικία περίπου 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Σπούδασε γερμανική φιλολογία ενώ σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι. 

Πριν από τη Eurovision συμμετείχε σε κορυφαία σχήματα της αθηναϊκής νύχτας, έχοντας συνεργασίες με το Νίκο Βέρτη, το Νίκο Οικονομόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. 

Τα medley που ανέβαζε στο YouTube ήταν αυτά που την έκαναν γνωστή σε όλη τη χώρα, ενώ το "Παράλληλη Αγάπη", το τραγούδι της Άντζυς Σαμίου που τραγούδησε με τον δικό της τρόπο, έγινε η απόλυτη επιτυχία του TikTok. Το ίδιο κομμάτι βέβαια, έγινε η αφορμή για μια άτυπη κόντρα με την Χριστίνα Σάλτη, η οποία πρόλαβε να αποκτήσει τα δικαιώματα για τη διασκευή του τραγουδιού.

Η Ανδρομάχη, πέρα από την επιτυχία στο TikTok, έχει γίνει ουκ ολίγες φορές viral και στο Instagram, καθώς διατηρεί ένα εντυπωσιακό και πάντα ενημερωμένο προφίλ. Φυσικά, το καλοκαίρι της πάει πάρα πολύ, όπως θα διαπιστώσεις με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.