Megan Fox, η καυτή επιστροφή

Η τελευταία ημιδιάφανη εμφάνισή της θα μας στοιχειώνει καιρό.

Από όταν πρωτογνωρίσαμε την Megan Fox, μέχρι και σήμερα φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει, εκτός από το ότι πλέον είναι κοκκινομάλλα. Κατά τα άλλα, παραμένει η ίδια εκρηκτική καλλονή, διαχρονικό crush των ανδρών κάθε ηλικίας. Πρόσφατα παρεμπιπτόντως, απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα λόγω της κρίσης που πέρασε η σχέση της με τον, μεταξύ άλλων, υπερτυχερό τραγουδιστή, Machine Gun Kelly.

Ωστόσο, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην εκδήλωση για την κυκλοφορία τoυ ετήσιου τεύχους του Sports Illustrated, στο οποίο, μάλιστα, η Fox είναι μία από τις 4 πρωταγωνίστριες του εξωφύλλου, φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό στα καταπράσινα νερά της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου έγινε η φωτογράφιση.

Και ενώ το ζευγάρι επιβεβαίωσε μέσω της εμφάνισής του, πως όλα πλέον είναι "μέλι-γάλα", η αλήθεια είναι πως λίγοι έδωσαν σημασία σε αυτό, καθώς το look της Megan Fox κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Μαζί και τα δικά μας. 

Η 37χρονη Megan Fox παρέδωσε για ακόμη μία φορά μαθήματα σέξινες, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει να κάνει. Με ένα εφαρμοστό μάξι φόρεμα σε μαύρο χρώμα, με βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια στο πάνω μέρος ανέδειξε στο έπακρο το καλλίγραμμο κορμί της και τους αξιοζήλευτους κοιλιακούς της.

Αυτές οι φωτογραφίες θα μας στοιχειώνουν για καιρό...

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου