Η Carolina Stramare είναι η Ιταλίδα Megan Fox

Ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε για λίγο με το νέο κορίτσι του Dusan Vlahovic.

Esquire Team
Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 21 Φεβρουαρίου 2022

Η Carolina Stramare είναι ένα κορίτσι που συζητιέται όσο λίγα αυτή την περίοδο στην Ιταλία κι αυτό γιατί είναι το νέο -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα- κορίτσι του αρχικανονιέρη του Campionato και σταρ της Γιουβέντους, Dusan Vlahovic.

Η Ιταλίδα Megan Fox

Το ακριβώς παραπάνω είναι ένα προσωνύμιο που της έχουν προσάψει δημοσιογράφοι και θαυμαστές, με τους λόγους να είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

> Διάβασε ακόμη: Barb Wire, η ιστορία της ταινίας που τελείωσε την καριέρα της Pamela Anderson

Η 23χρονη καλλονή είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Ιταλία το 2019, αφιερώνοντας τη διάκρισή της στη μητέρα της, που είχε φύγει από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, λίγους μήνες πριν. 

Η γεννημένα στην Τζένοα Carolina Stramare μεγάλωσε στην Γένοβα αλλά η οικογένειά της υποστήριζε την Γιουβέντους και όχι κάποια εκ των τοπικών Τζένοα ή Σαμπντόρια, επομένως απέκτησε μία αδυναμία προς την Μεγάλη Κυρία. Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει η ίδια μιλώντας στην Gazzetta, στο δωμάτιο της είχε αφίσες των Alessandro Del Piero και Gianluigi Buffon, ενώ για μεγάλο διάστημα το ringtone στο κινητό της ήταν το Storia Di Un Grande Amore, ο ύμνος της Γιούβε.

> Διάβασε ακόμη: Sydney Sweeney, τραβώντας και πάλι την προσοχή

Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε ουσιαστικά όταν κατέκτησε τον τίτλο της Μις Λομβαρδία, προτού ακολουθήσει η προαναφερθείσα σημαντική διάκριση. Μεταξύ άλλων, εργάζεται ως σχολιαστής αγώνων της Serie B. 

Από μικρή λάτρευε τα σπορ και υπήρξε ιδιαίτερα ενεργητική σε αυτά: Η ιππασία, η ρυθμική γυμναστική, η κολύμβηση αλλά και οι πολεμικές τέχνες είναι μόνο μερικά από τα οποία ασχολήθηκε κατά καιρούς.

Στο Instagram μετρά κάτι παραπάνω από 360.000 ακολούθους. Που έχουν την ευκαιρία να δουν τα τακτικά φωτογραφικά της updates. Όπως τα παρακάτω.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου