Η Maria Guardiola έγινε viral για εντελώς λάθος λόγο

Η εντυπωσιακή κόρη του Pep Guardiola βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής, με μία κάπως "άβολη" αφορμή.

Τα θετικά του να είσαι η κόρη του Pep Guardiola είναι πως βλέπεις τζάμπα παιχνίδια της Premier League, ταξιδεύεις με την ομάδα και μπορείς να συμμετέχεις στους πανηγυρισμούς στο γήπεδο μετά από μία νίκη, χωρίς να σε πετάξει έξω κάποιος σεκιουριτάς. Το αρνητικό; Η κάθε σου κίνηση και το κάθε σου βλέμμα βιντεοσκοπείται ανά πάσα στιγμή. Η Maria Guardiola το ξέρει αυτό από πρώτο χέρι.

Η εντυπωσιακή 22χρονη απαθανατίστηκε να "γλυκοκοιτάζει" τον παίκτη της Manchester City, Julian Alvarez, μετά τη νίκη της ομάδας σε ένα βίντεο που -όπως ήταν φυσικό- έχει γίνει viral.

Εντωμεταξύ, ο ποδοσφαιριστής συνοδευόταν στους πανηγυρισμούς από τους γονείς του και την κοπέλα του, Emilia Ferrero.

Όχι και οι καταλληλότερες συνθήκες για φλερτ θα πει κανείς, αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε η Maria Guardiola απλώς να είχε μία στιγμή αφηρημάδας. Συμβαίνει σε όλους. Στην τελική, ποιος μας απαγορεύει πού θα κοιτάμε;

Παρεμπιπτόντως, η ίδια είναι μοντέλο και influencer, με πάνω από 500.000 followers στο Instagram, ενώ αν κρίνουμε και από παλαιότερες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει πως βρίσκεται σε σχέση με τον Erling Haaland το 2022, αλλά και τον Dele Alli το 2021, καταλαβαίνουμε πως δεν την αφήνουν σε ησυχία την κοπέλα.

Είναι, βέβαια, λογικό καθώς η Maria Guardiola έχει όλο το "πακέτο" για να γίνει το αγαπημένο κορίτσι των media. Κόρη ενός από τους σπουδαιότερους εν ενεργεία προπονητές, πανέμορφη, καλλίγραμμη και με ένα εντυπωσιακό προφίλ στο Instagram, αντιλαμβανόμαστε απόλυτα γιατί τραβάει όλα τα "φώτα" πάνω της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr