Ποιος αντέχει τη Megan Fox στο Instagram;

Η Megan Fox ήταν, είναι και θα είναι το sex symbol της καρδιάς μας.

Η κυριολεκτική απάντηση στον τίτλο του άρθρου είναι: Οι 21.2 εκατ. followers της. Η πιο αληθινή; Κανείς, πιθανότατα, δε μπορεί να αντέξει -πάντα με την καλή έννοια- το σερί των σέξι αναρτήσεων που έχει ξεκινήσει η Megan Fox εδώ και λίγες ημέρες και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη.

Όχι πως το υπόλοιπο Instagram της ηθοποιού δεν είναι άξιο θαυμασμού, απλώς το τελευταίο διάστημα η ίδια έχει βάλει όλη της την τέχνη, προκειμένου να το κάνει ακόμη πιο εθιστικό.

Ο αρραβωνιαστικός της - ο πιο τυχερός άνδρας στη Γη, Machine Gun Kelly, δεν έχασε ευκαιρία και, φυσικά, σχολίασε μία εκ των φωτογραφιών της Megan Fox στην οποία απεικονίζεται πάνω σε ένα δένδρο, λέγοντας "Αν έτσι μοιάζει ένα άγριο ζώο, θα το άφηνα να με κατασπαράξει".

Φορώντας μονάχα ένα μικροσκοπικό πράσινο μπικίνι, η Megan Fox πόζαρε μέσα στο δάσος, επιβεβαιώνοντας (για ακόμη μία φορά) γιατί θεωρείται μία από τις πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Σε άλλη της ανάρτηση, η πρωταγωνίστρια του Expendables 4 φοράει ένα βρεγμένο, ημιδιάφανο φόρεμα που αφήνει λίγα στη φαντασία, με τα σχόλια να είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- διθυραμβικά.

Η Megan Fox (μάλλον) έκλεισε αυτή τη σειρά των φυσιολατρικών/ υπερβολικά σέξι λήψεων με ένα καρουσέλ εκείνης, με μωβ πεταλούδες στα μαλλιά της και ένα ασύμμετρο διχτυωτό φόρεμα. Τα λόγια είναι περιττά.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι 5 πιο εντυπωσιακές WAGs της F1 2024

5 κορίτσια που ξεχωρίζουν τόσο στα σόσιαλ μίντια όσο και στις καρδιές μας.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Gigi Hadid, μία σύγχρονη Λολίτα

Μία φωτογραφική ρετροσπεκτίβα για τα 29 χρόνια που κλείνει το διάσημο super model.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Miranda Kerr, ένα βλέμμα 1000 λέξεις

Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για το εκθαμβωτικό μοντέλο από την Αυστραλία.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου