Η Καππαδοκία είναι γεμάτη βράχους σε ιδιαίτερα σχήματα. Οι ίσως πιο σεξουαλικά φορτισμένοι εξ αυτών, φαλλόμορφοι, ορθώνονται υπερήφανοι και αγέρωχοι στην ξακουστή Κοιλάδα της Αγάπης. Τεράστιοι βράχοι σε σχήμα φαλλού συνθέτουν ένα φυσικό σκηνικό ξεχωριστής ομορφιάς που μόνο αγάπη έχει να δώσει στους επισκέπτες του. "Ένα τοπίο-φόρος τιμής στην αντρική γονιμότητα" λέει η Jacqueline Sappert, που μόλις διέγραψε ακόμα έναν προορισμό από την ταξιδιωτική bucket list της. Μου εξομολογείται ότι αποτελούσε όνειρο ζωής να περπατήσει κάποια στιγμή με τα καλλίγραμμα πόδια της στο άνυδρο έδαφος του "σεληνιακού τοπίου της Τουρκίας", ενώ ποζάρει στο φωτογραφικό φακό με λάγνο, όλο υποσχέσεις βλέμμα και μικροσκοπικά μπικίνι που αφήνουν σε κοινή θέα την αλαβάστρινη επιδερμίδα του αψεγάδιαστου κορμιού της.

Τη χαζεύεις και σκέφτεσαι ότι δεν μπορεί, έτσι θα γεννήθηκε. Κι όμως, η μελαχρινή Αυστριακή, που ζει μέχρι σήμερα στη γενέτειρά της, τη Βιέννη, δε διστάζει να τσαλακώσει την τέλεια εικόνα της. "Μέχρι τα 14 μου ήμουν υπέρβαρη. Το bullying από τους συμμαθητές μου ήταν ανελέητο και η αυτοπεποίθησή μου στα τάρταρα. Μέχρι που είπα: "Φτάνει πια, θα κάνω κάτι που κανείς δεν περιμένει από μένα και θα γίνω πολύ καλή σ’ αυτό”". Και το έκανε. "Μέσα σε δύο χρόνια έχασα πολλά κιλά και στα 16 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι περιστασιακά με το μοντέλινγκ, που με βοήθησε να πιστέψω ξανά στον εαυτό μου, να είμαι δυνατή, να αποδέχομαι την κριτική, αλλά να μην την παίρνω τόσο πολύ στα σοβαρά".

Αφού τελείωσε το λύκειο, έζησε ένα χρόνο δουλεύοντας ως μοντέλο στην Ταϊβάν, την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ, αλλά και τη Μέση Ανατολή και την Τουρκία. Επιστρέφοντας στην Ευρώπη, συνεργάστηκε με πρακτορεία μόδας στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία και παράλληλα σπούδασε, ιστορία της τέχνης αρχικά και αργότερα συμβουλευτική-ψυχοθεραπεία.

Από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της είναι η Ρωσία. Την επισκέφθηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα για τρίτη φορά. Αν και το ταξίδι της ήταν επαγγελματικό, ξέκλεψε λίγο χρόνο και βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει την τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου και τη Ρωσία να νικά τη Σαουδική Αραβία. "Δε μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Πιο πολύ από περιέργεια πήγα. Εγώ το χορό αγαπώ, τα ταξίδια και τη μαγειρική". Α, και τις Adriana Lima και Izabel Goulart, τη λαμπρή καριέρα των οποίων θα ήθελε κάποια στιγμή να ακολουθήσει. Και –γιατί όχι;–, να γίνει άγγελος της Victoria’s Secret.

Τα προσόντα είναι προφανές ότι τα έχει. Τα φτερά τής λείπουν.