Δεν υπάρχει ταινία του Paolo Sorrentino που να μην έχει δει. Η "Τέλεια ομορφιά" είναι η αγαπημένη της. Όταν την πρωτοείδε, δε φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα περνούσε από ακρόαση και θα έπαιζε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του. Η Κίκα Γεωργίου συμμετέχει στη σειρά The New Pope, το sequel του The Young Pope (2016), που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο HBO μέσα στον Ιανουάριο του 2020.
Ο ρόλος της είναι από εκείνους τους μυστήριους που αρέσκεται να γεννά η πένα του Ιταλού σκηνοθέτη και σεναριογράφου. "Δεν έχω όνομα. Είμαι η Donna Divisa Rossa, η γυναίκα με την κόκκινη στολή, η αρχηγός μιας εξτρεμιστικής θρησκευτικής ομάδας, φιλικά προσκείμενης στον πάπα" εξηγεί η Κύπρια ηθοποιός, που σπούδασε μουσική στο Σικάγο των ΗΠΑ και υποκριτική στην Αθήνα.
Παραδέχεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων έπρεπε να συγκρατεί τον ενθουσιασμό της για να δείχνει ψύχραιμη – και ποιος θα ήταν στη θέση της αν έπαιζε δίπλα στους Jude Law και John Malkovich. "Ακούς χολιγουντιανά ονόματα και σκέφτεσαι ότι θα είναι κάπως. Τελικά, ήταν ακριβώς το αντίθετο: φιλικοί, υποστηρικτικοί, χαλαροί. Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά ήταν η πιο εύκολη δουλειά που έχω κάνει μέχρι στιγμής".
Κεντρική φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης. Mακιγιάζ-μαλλιά: Ζέφη Σιάτου.