Έχει αλλάξει δεκάδες κουρέματα, εκατοντάδες στυλ, έχει υποδυθεί από αδιάφορα κοριτσάκια και bimbos της γειτονιάς μέχρι γυναίκες δηλητήριο και ένοχες femmes fatales. Έχει κάνει δεκάδες εξώφυλλα και φωτογραφήσεις, φορώντας από αθλητικά ρούχα μέχρι μία πετσέτα σε μία φωτογραφία δια χειρός Mario Testino που άφησε εποχή. Η Kristen Stewart σήμερα γίνεται 34 χρονών και μπορεί να λέει ότι έχει κάνει ήδη, σχεδόν, τα πάντα.

> Διάβασε ακόμη: Robin Wright, a woman we love

Η αμερικανίδα ηθοποιός έχει εξελιχθεί πολύ από την εποχή που απλά ήταν το αντικείμενο του πόθου στην "παιδιάστικη" σειρά ταινιών Twillight και τίποτα άλλο. Με πολύ συχνά ανδρόγυνες στιλιστικές επιλογές και σαφή bisexual προσανατολισμό, η Stewart δεν είναι η γυναίκα που οι περισσότεροι άντρες έχουν συνηθίσει. Αντίθετα, ρισκάρει, τσαλακώνεται, προκαλεί, δε φοβάται να πει και να κάνει πράγματα που θα ενοχλήσουν.

Η Kristen Stewart, που το 2022 έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα στα Όσκαρ για την ταινία Spencer, είναι δίχως αμφιβολία ένα ατίθασο rock n' roll κορίτσι που εξελίσσεται σε μία αυθεντική Woman We Love. Η τελευταία ταινία στην οποία την απολαύσαμε ήταν το Love Lies Bleeding ενώ όσον αφορά την προσωπική της ζωή, από το 2019 είναι σε σχέση με τη σεναριογράφο Dylan Meyer, με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Με το πέρασμα του χρόνου, η Kristen Stewart μοιάζει να έχει γίνει εξαιρετικά άνετη με τη δημοσιότητα που έχει λάβει η προσωπική της ζωή, αν και ακόμη και όταν βρισκόταν σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο Twilight, Robert Pattinson, όπως τουλάχιστον λέει η ίδια, "Δεν έκρυβε τίποτα."

Εμείς πάντως, την αγαπάμε όπως και να 'χει.

φωτογραφίες © Getty Images 

Στο Instagram

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.