H Heidi Klum είναι οπωσδήποτε μία γυναίκα που αγαπάμε - ή όπως θα έγραψε το αμερικανικό Esquire μία πραγματική Woman We Love. Η ίσως πιο διάσημη Γερμανίδα του πλανήτη έχει καταφέρει σχεδόν να εκθρονίσει την Claudia Schiffer από τον θρόνο της βορειοευρωπαϊκής ομορφιάς. Άλλωστε, η Klum δεν διακρίθηκε μόνο για τις τέλειες αναλογίες της (36-27-37) αλλά κυρίως για το ταμπεραμέντο της που καμία σχέση δεν είναι με το στερεότυπο που έχουμε για τις Γερμανίδες στο μυαλό μας: Έξω καρδιά, με αίσθηση του χιούμορ, αστραφτερό και πάντα πονηρό χαμόγελο, πλήρως απελευθερωμένη με το σώμα της, άφησε εποχή μέσα από τις αβάσταχτα sexy φωτογραφίσεις που τολμούσε και συνεχίζει να τολμάει. 

H Heidi Klum που σήμερα σβήνει 50 κεράκια στην τούρτα της ζωής της δεν ήταν ποτέ ένα τυπικό super model. Της άρεσε να παίζει με το φακό και το κοινό, να βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στον εαυτό της, να φεύγει από τα στενά όρια της πασαρέλας - δοκιμάζοντας την τύχη της στην τηλεόραση, στη μόδα και τις επιχειρήσεις.

Υπήρξε το πρώτο μοντέλο από τη Γερμανία που συνεργάστηκε με τη Victoria's Secret, σε αντίθεση όμως με πολλές συναδέλφους της που δεν κατάφεραν να αποτυπώσουν πάνω στο ιλουστρασιόν χαρτί τίποτα περισσότερο από την τέλεια ομορφιά, η Klum άλλαζε πάντα το παιχνίδι με τις δικές της φωτογραφήσεις αλλά και δηλώσεις όπως το ότι θεωρεί αγαπημένο της χόμπι τη γυμνή ηλιοθεραπεία. 

Η Heidi Klum παραμένει αβάσταχτα sexy, επικίνδυνα θηλυκή, μία πραγματική Woman We Love που γνωρίζει καλά πώς να το ποζάρει στον φακό παίζοντας με τα όρια και γκρεμίζοντας διάφορα παραδοσιακά τείχη. Η καλύτερη απόδειξη για αυτό είναι οι φωτογραφίες που ακολουθούν.

Στον φακό του Rankin

Για λογαριασμό της Victoria's Secret

Στις σελίδες του Esquire

Στο Instagram