Τι παθαίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όταν τρώει στρείδια

Το μόνο σίγουρο είναι πως η σύζυγός του Mariah δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με την ιδέα, όπως τουλάχιστον φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος και που εννοείται πως αμέσως έγινε viral.

Γράφει: Νίκη Κοντομηνά 25 Σεπτεμβρίου 2024

Είμαστε σίγουροι ότι έχει ξαναφάει στρείδια. Απλά αυτήν τη φορά το ευχαριστήθηκε λίγο παραπάνω ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ή τελοσπάντων τόσο, ώστε να θελήσει να το μοιραστεί κιόλας με τους φίλους του στα σόσιαλ μίντια. 

Το βίντεο που δημοσίευσε σε Instagram και X (Twitter) με λεζάντα "Ήξερα ότι πάντα μου άρεσαν τα στρείδια για κάποιο λόγο" και που έχει γίνει viral, τον δείχνει να τα απολαμβάνει, λέγοντας κάπου στο ενδιάμεσο "αφροδισιακά".

Και αμέσως μετά, στο ίδιο βίντεο τον βλέπουμε να κάνει ότι χορεύει, αποδίδοντάς το στις "παρενέργειες" των στρειδιών. 

Η σύζυγός του Mariah στο μεταξύ, η οποία πιθανότατα ήταν κουρασμένη, δε φαινόταν να διασκεδάζει με τον Γιάννη· τον πλησίασε και του είπε "σε παρακαλώ μην τα κάνεις αυτά, φα' τα να πάμε σπίτι".

Να πέσει το βίντεο:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Οι πιο ωραίες πόλεις να ταξιδέψεις το 2026-Που βρίσκεται η Αθήνα

Το Time Out δημοσίευσε τη λίστα με τις 50 καλύτερες πόλεις στον κόσμο για το 2026. Δείτε ποιες πόλεις βρίσκονται στην κορυφή και γιατί ξεχωρίζουν σε πολιτισμό, ζωή και ταξίδια.

Μικρές καθημερινές συνήθειες που σε εξαντλούν χωρίς να το καταλαβαίνεις

Η πνευματική κόπωση δεν προέρχεται πάντα από τη δουλειά. Ορισμένες καθημερινές συνήθειες μπορούν να εξαντλήσουν την ενέργεια και τη συγκέντρωση χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Θα μάθουμε ποτέ τι σκέφτονται οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Μάλλον δύσκολο, αλλά τουλάχιστον κάποιες έρευνες προσπαθούν να βοηθήσουν.

Oι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι στη λίστα τoυ Forbes για το 2026

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες σύμφωνα με τη λίστα δισεκατομμυριούχων, με περιουσίες δισεκατομμυρίων ευρώ από τη ναυτιλία, τις επενδύσεις, την ενέργεια και τα ακίνητα.

Ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν ξέχασε ποτέ τις εκρήξεις στη Μαριούπολη

Κατευθείαν από την πρώτη γραμμή των γεγονότων, ο Σταύρος Ιωαννίδης μιλάει στο Esquire Greece για τον πόλεμο και τα γεγονότα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη του.

Γραφει Κωστας Χρηστου

Πέφτει "χιόνι" από τα γένια σου; Να τι πρέπει να κάνεις

Η ξηροδερμία είναι ζόρικη πίστα για τους μουσάτους, αλλά έχουμε την λύση.