Ο απόλυτος οδηγός για δώρα της τελευταίας στιγμής

Οικονομικά, εύκολα να τα βρεις και κυρίως ιδανικά για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Είναι παραμονή Χριστουγέννων κι αντί για γιορτινή διάθεση νιώθεις έναν κόμπο στον λαιμό. Δυστυχώς όλες αυτές τις μέρες που έπρεπε να είχες κάνει τα ψώνια των γιορτών δεν τα κατάφερες. Τώρα οι τύψεις σε βασανίζουν, ο χρόνος πιέζει κι εσύ δεν ξέρεις πως πρέπει να αντιδράσεις. Τα χριστουγεννιάτικα δώρα εξελίσσονται σε ενοχλητικό πονοκέφαλο -αφού, για κανένα λόγο, δεν χρειάζεσαι τα ξινισμένα πρόσωπα συγγενών που προσβλήθηκαν επειδή τους ξέχασες.

Μην ανησυχείς όμως, είμαστε εμείς εδώ με έναν κατάλογο που θα σου λύσει τα χέρια. Δώρα που μπορείς να βρεις παντού, ακόμα και την τελευταία στιγμή, σε οικονομικές τιμές και -κυρίως- πράγματα που θα χαρίσουν ένα πλατύ χαμόγελο σε όποιον τα λάβει.

Ο απόλυτος οδηγός για δώρα της τελευταίας στιγμής

Βιβλία

Η ίσως πιο σίγουρη επιλογή: είναι φτηνά, όλοι τα αγαπούν λίγο έως πολύ και μπορείς εύκολα να δώσεις έναν προσωπικό τόνο στο δώρο ανάλογα με τα γούστα του παραλήπτη. Ακόμη κι αν δεν είναι διανοούμενος σίγουρα θα έχει κάποια θεματική που τον ενδιαφέρει. Υπάρχουν άλλωστε και βιβλία για ποδόσφαιρο στην τελική. Αν, βέβαια, τώρα σε ενδιαφέρει μία περισσότερο λογοτεχνική προσέγγιση ρίξε μία ματιά στη λίστα με τα 5 βιβλία που προτείνει ο Bill Gates για τα Χριστούγεννα.

Κρασί

Άλλη μία επιλογή που είναι σχεδόν σίγουρη (εκτός αν ο παραλήπτης έχει κόψει για πάντα το αλκοόλ μετά από χρόνια κατάχρηση) κι ένα καλό μπουκάλι κρασί κουβαλά μία αίσθηση αρχοντιάς που ταιριάζει στις γιορτές. Αν, τώρα, ψάχνεις για μερικές καλές προτάσεις μπορείς να τις βρεις σε αυτήν τη λίστα που μας πρότεινε ένα ειδικός.

Ποτά

Έστω ότι είναι εφτά η ώρα το απόγευμα. Έστω ότι δεν έχεις προλάβει να πάρεις τίποτα για το ρεβεγιόν. Πάντα θα υπάρχει μία κάβα που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Πάντα θα υπάρχουν premium ποτά που θα κάνουν την καλύτερη εντύπωση.

Gadgets

Gadgets

Βιάζεσαι; Δεν υπάρχει καλύτερη λύση από την επιστροφή στην παιδική ηλικία. Τα περισσότερα gadgets δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας για ενηλίκους. Ακόμα κι όταν δεν έχουν καμία χρησιμότητα κρύβουν μεγάλες δόσεις χαράς για όποιον τα παίρνει στα χέρια του. Στα συν το γεγονός πώς μπορείς να τα βρεις παντού, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Video games

Γιατί αποτελούν ιδανική λύση; Είναι σα να κλείνεις το μάτι σε εκείνον που τα κάνεις δώρο. Σα να τους λες ότι αντιλαμβάνεσαι το πάθος του, σα να ανήκετε κι οι δύο σε μία μυστική εταιρεία αφιερωμένη σε επικά ταξίδια που μόνο εσείς αντιλαμβάνεστε τον σκοπό της.

Αντικείμενα για την κουζίνα

Αν ξέρεις ότι αποδέκτης είναι fan της μαγειρικής, μη διστάσεις να του χαρίσεις ακόμα και κάτι απλό για την κουζίνα του. Είναι το δωμάτιο όπου νιώθει βασιλιάς, και κάθε βασιλιάς θέλει να έχει περισσότερο "όπλα" και διακοσμητικά αντικείμενα κοντά στον θρόνο του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος