O Woody Harrelson είναι πολλά περισσότερα πέρα από ένας από τους πιο ταλαντούχους και αναγνωρίσιμους ηθοποιούς της γενιάς του. Έχει αναπτύξει έντονη περιβαλλοντική δράση, είναι υπερασπιστής των δικαιωμάτων των ζώων, ένας πιστός φίλος για τους κοντινούς του ανθρώπους και σίγουρα κάποιος που λατρεύει να ζει, να ταξιδεύει τον κόσμο και να μοιράζεται τις εμπειρίες του. 

Ρίχνοντας μία ματιά στο Instagram του αντιλαμβάνεσαι πως μιλάμε για έναν πραγματικά ξεχωριστό τύπο.

Παρακολουθεί τα Grand Slams με τον δικό του τρόπο.

Μπορείς να τον δεις να δοκιμάζει ελαιόλαδο στην Ματέρα της νότιας Ιταλίας. 

Ή να βουτά στην πισίνα ενός φιλικού σπιτιού στο Χόλιγουντ. 

Έχει επίσης μία εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ, ακόμη και όταν πρόκειται για μία φωτογραφία όπου το στομάχι κάποιου συγκρίνεται με το πρόσωπό του. 

Συνηθίζει να ποζάρει με έναν από τους σκύλους του. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, το κατοικίδιο μοιάζει να αναζητά κάποια λιχουδιά. 

Δίχως αμφιβολία όμως, οι κορυφαίες εικόνες είναι εκείνες όπου ποζάρει με τους διάσημους φίλους του.

Με τον Paul McCartney.

Mε τον Benedict Cumberbatch.

Με τον Owen Wilson.

Με τους Danny DeVito, Brie Larson και Emilia Clarke.

Με τον Michael J. Fox.

Με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Jimmy Carter.

Με τον Daniel Radcliffe.

Με ένα πραγματικά τρελό παρεάκι που αποτελείται από τους Chris Rock, Sacha Baron Cohen, Lars Ulrich, Matthew McConaughey και Bono.

Πλέον γνωρίζεις, πως αν δεν ακολουθείς τον Woody Harrelson στο Instagram, δεν έχεις πρόσβαση στο περιεχόμενο ενός αλλόκοτα γοητευτικού account


Διάβασε ακόμη γιατί ο Keanu Reeves είναι ο νέος βασιλιάς του ίντερνετ και πώς ο Kit Harington απελευθερώθηκε από τον Jon Snow.