Το πρώτο online bar είναι γεγονός
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Τώρα μπορούμε ξανά να πιούμε ένα ποτό με παρέα.
Ακόμη και αν έκλεισαν τα αγαπημένα μας μπαρ και δεν μπορούμε να κοινωνικοποιηθούμε καθώς #ΜένουμεΣπίτι, υπάρχει ένας τρόπος για να πάμε σε ένα μπαρ χωρίς να παραβούμε τον όρο για social distancing. Απαντώντας στην ανάγκη μας για επαφή με τον "έξω" κόσμο το ρώσικο creative agency Shishki Collective δημιούργησε ένα διαδικτυακό μπαρ, το "Stay the Fuck Home Bar", για να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο να ζήσουν μια online έξοδο για ποτό.
Το ρώσικο creative agency δημιούργησε το "Stay the Fuck Home Bar", για να δώσει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν τις εξόδους στα μπαρ, να πάνε για ένα ποτό, τώρα που δεν μπορούν να τιμήσουν την αγαπημένη τους μπάρα εξαιτίας της πανδημίας.
Η συνέχεια στο womantoc.gr.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Xiaomi Vision Gran Turismo: Το πρώτο ψηφιακό hypercar της Κίνας
Η Xiaomi δεν αρκείται να αναστατώνει τον κόσμο των αληθινών αυτοκινήτων με όσα ετοιμάζει τώρα θέλει να κάνει το ίδιο και με τις ψηφιακές της δημιουργίες για το Gran Turismo.
9 βήματα για να κάνεις το laptop σου πιο γρήγορο
Θαύματα δεν γίνονται, αλλά τα παρακάτω 9 βήματα θα βοηθήσουν αισθητά να γίνει το laptop σου πιο γρήγορο.
Ακόμα ασχολείσαι με το πόσο θα αντέξεις στο σεξ;
Ας είμαστε ειλικρινείς. Στον καιρό που όλα τρέχουν με ταχύτητα, το μόνο που δεν μας ενδιαφέρει να πάει με γκάζι είναι το σεξ.
Μην φέρνετε γλυκά στην γιορτή σας στο γραφείο-Θέλουμε αλμυρά
Κάθε φορά που σκέφτεστε τι πρέπει να κεράσετε, να θυμάστε ότι κανείς δεν θέλει γλυκά.
Τα 4 βήματα που θα σε κάνουν πιο γρήγορο στη πυγμαχία
Αν ψάχνεις να ανέβεις επόμενο level στην ταχύτητα όταν χτυπάς, δες τα παρακάτω τέσσερα βήματα.
Γραφει Κωστας ΧρηστουΟι γυναίκες θέλουν τον άντρα άγριο-τι αποκάλυψε πρόσφατη μελέτη
Πώς λέμε ότι σήμερα κανένας δεν κάνει σεξ -ή έστω κανένας δεν κάνει με τον σύντροφό του; Καμία σχέση. Νέα μελέτη υποστηρίζει ότι οι άνδρες Νεάντερνταλ και οι γυναίκες Homo Sapiens "έβγαζαν τα μάτια τους"