Η Bugatti μόλις αποκάλυψε μία περιορισμένη έκδοση της Chiron Sport, που ονομάζεται Les Légendes du Ciel. Το γαλλικό luxury brand θα κατασκευάσει μόλις 20 αντίτυπα, με το κάθε ένα από αυτά θα κοστολογείται με $3.500.000 και, ασφαλώς, μιλάμε για συλλεκτικά κομμάτια. 

Η έμπνευση γύρω από το εν λόγω αυτοκίνητο αντλήθηκε από την  aviation heritage της εταιρείας και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Les Légendes du Ciel έχει τη δύναμη για να απογειωθεί.

Διαθέτει έναν W16 κινητήρα 1.479 αλόγων και 1.180 Nm ροπής, λειτουργώντας συνδυαστικά με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων. Η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 420 χλμ/ώρα. 

Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει σε ένα πολύ συγκεκριμένο χρωματισμό - έναν τόνο του γκρι που παραπέμπει στα γαλλικά αεροπλάνα της δεκαετίας του 1920. Υπάρχει ακόμη μία λευκή γραμμή στη μέση του οχήματος. 

Το εσωτερικό του είναι ντυμένο με ανοιχτό καφέ δέρμα και vintage λεπτομέρειες, έχοντας πολλές τεχνολογικές καινοτομίας και διαθέτοντας όλη την κομψότητα που θα περίμενε κάποιος από μία Bugatti.