Μιλώντας για πολύ ειδικά supercars, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αφήσουμε έξω από τη συζήτηση την McLaren. Το βρετανικό brand είναι έτοιμο να προσφέρει κάτι πραγματικά μοναδικό σε λίγους από τους πιο εκλεκτούς πελάτες της, φτιάχνοντας μόλις 15 αντίτυπα της McLaren Saber, σε ένα project που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την ομάδα του τμήματος MSO (McLaren Special Operations).

Τι εστί McLaren Saber; Ένα πραγματικό αμάξι-πύραυλος, εξοπλισμένο με έναν bi-turbo V8 κινητήρα 824 ίππων και 800 Nm ροπής. Θα υπάρξει επίσης και μία υβριδική έκδοση, του οποίου η ιπποδύναμη θα ξεπερνά τα 1.000 άλογα και η τελική ταχύτητα τα 350 χλμ/ώρα.

McLaren
McLaren
McLaren
McLaren

Επιπροσθέτως, το βρετανικό supercar θα έχει κορυφαίες λειτουργίες όσον αφορά τον χειρισμό και την οδηγική άνεση, κάτι που θα καταλάβουν οι ελάχιστοι τυχεροί που θα βρεθούν στα δοκιμαστικά του επόμενου φθινοπώρου, στην πίστα του The Thermal Club, στο Λος Άντζελες.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες αλλά είναι δεδομένο πως για ακόμη μία φορά, κάτι μοναδικό θα προκύψει από τα HQ του Woking.