Ο Max Verstappen είναι ένας από τους οδηγούς της ολλανδικής ομάδας Redline στα eSports και είναι και στον ψηφιακό κόσμο το ίδιο ανταγωνιστικός με τον πραγματικό. Η περσινή του συμμετοχή στο online 24ωρο Virtual Le Mans είχε γίνει είδηση για τους φίλους της Formula 1 και το ίδιο ίσχυε και για την φετινή, όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν ατυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, όταν o server "τους πέταξε" και στη συνέχεια δεν πήραν πίσω τους χαμένους γύρους τους. 

Και ο Max, άστραψε και βρόντηξε. Με τα χέρια σταυρωμένα, καθισμένος στη θέση του πάνω στο rig όπου οδηγούσε το πρωτότυπο της Redline, επιτέθηκε σκληρά στους διοργανωτές χαρακτηρίζοντας "τσίρκο" τον αγώνα, ενώ κάλεσε όλους όσοι έχουν το παιχνίδι να το απεγκαταστήσουν. 

Καταστράφηκε ο αγώνας του

Ο Verstappen σε εκείνο το σημείο του αγώνα ήταν στην πρώτη θέση και ήταν φυσικά το φαβορί για την νίκη, σε έναν αγώνα που ήταν επεισοδιακός και προβληματικός όχι μόνο για εκείνον αλλά και για άλλους οδηγούς και ομάδες. Οι διοργανωτές ήδη είχαν βγάλει δύο φορές κόκκινη σημαία, καθως οι δύο διακομιστές που χρησιμοποιήθηκαν για τη διοργάνωση βρέθηκαν στο επίκεντρο παραβίασης της ασφάλειας τους και οι οδηγοί αποσυνδέονταν.

Η συνέχεια στο TopGear