Η Von Schmidt είναι μία εταιρεία που τροποποιεί (κυρίως παλαιότερα) μοντέλα της Porsche, προσθέτοντάς τους μεταξύ άλλων και air condition.  Όλα άρχισαν πριν 4 χρόνια, όταν ο Frank Schmidt διαμόρφωσε την Porsche 911 ενός πελάτη του, προσαρμόζοντας σε αυτή κάποιες λειτουργίες που ο τελευταίος είχε σκεφτεί και δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να συγκαταλέγονται στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. 

Το πρώτο μοντέλο της εταιρείας του Von Schmidt, το 001, χρειάστηκε αρκετά χρόνο για να δημιουργηθεί, κάτι που συνέβη και με τα υπόλοιπα που ακολούθησαν. Το αποτέλεσμα πάντως είναι άκρως εντυπωσιακό για τα ακόμη 4 αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια του Ολλανδού μηχανικού. 

Ο Von Schmidt μίλησε στο ολλανδικό Esquire για το πιο πρόσφατο μοντέλο με το οποίο ασχολήθηκε, το 005: "Πρόκειται για το αυτοκίνητο που διατηρεί τέλεια την ισορροπία ανάμεσα στις επιθυμίες του πελάτη και τη φιλοσοφία της Von Schmidt. Από τη μία διαθέτει το ρετρό look και από την άλλη όλες τις σύγχρονες ανέσεις και επιδόσεις που αρμόζουν σε ένα όχημα της Porsche. Επίσης, έχουν προστεθεί air condition, φωτισμός LED και υδραυλικό τιμόνι".

Στο συγκεκριμένο μοντέλο προσαρμόστηκε ένας κινητήρας 3,6 λίτρων καθώς ο πελάτης επιθυμούσε να το χρησιμοποιεί περισσότερο σαν touring car (γι' αυτό και αντικαταστάθηκε ο κινητήρας των 3,8 λίτρων).

Κάθε αυτοκίνητο της Von Schmidt χρειάζεται περίπου ένα χρόνο να τελειοποιηθεί. Κι αυτό γιατί ο Frank και οι συνεργάτες του χρειάζεται να κατανοήσουν πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες ή ακόμη και το όραμα του κάθε ανθρώπου που τους εμπιστεύεται το αυτοκίνητό του.    

Από τις 5 Porsche που έχει επεξεργαστεί η Von Schmidt μόνο μία έχει παραμείνει στα χέρια του αρχικού της ιδιοκτήτη, καθώς οι υπόλοιπες κατάφεραν να εντυπωσιάσουν κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι τις αγόρασαν, με αρκετά περισσότερα χρήματα μάλιστα από όσα αρχικά επενδύθηκαν σε αυτές.