Το νέο -αξίας 7 εκατ. δολαρίων- σπίτι του Leonardo DiCaprio

Λέγεται ότι το αγόρασε για να "τακτοποιήσει" τη μητέρα του.

H πληροφορία ότι ο Leonardo DiCaprio αγόρασε καινούριο σπίτι δεν αποτελεί είδηση. Από όταν έγινε διάσημος και άρα πλούσιος, έχει ξοδέψει άπειρα εκατομμύρια σε πολυτελείς κατοικίες που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής του, που θυμίζει ολίγον από το ρόλο που υποδύθηκε στο The Great Gatsby. Ούτε έχουμε ξεχάσει το γεγονός ότι το 1994, η Madonna του πούλησε ένα σπίτι στο λόφο του Χόλιγουντ αξίας 2 εκατ. δολαρίων, το οποίο παραμένει στην κατοχή του μέχρι και σήμερα. Τρία χρόνια αργότερα, επένδυσε άλλα 2 εκατ. για την αγορά του "εξοχικού" του στο Μαλιμπού. 

Το νέο απόκτημα

Ωστόσο, αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς φαίνεται ότι ο DiCaprio, μάλλον θέλει να κατέχει ένα μεγάλο μέρος του Χόλιγουντ, καθώς διαθέτει σχεδόν 10 ακίνητα εκ των οποίων, ράντσα, επεκτάσεις των ιδιοκτησιών του και ένα σωρό ακόμη επαύλεις σε όλη Καλιφόρνια- αν εξαιρέσουμε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και ένα νησί στη Μπελίζ. Με την προσθήκη του καινούριου σπιτιού, καταλαβαίνουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα του αρέσει να αλλάζει σπίτια ανάλογα με το πού βρίσκεται η δουλειά του.

Στην προκειμένη περίπτωση, για αυτήν την κατοικία αποικιακού στυλ στο Λος Άντζελες, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς πλήρωσε 7,1 εκατ. δολάρια. Το σπίτι ανήκε μέχρι πρότινος στον ηθοποιό του Modern Family, Jesse Tyler Ferguson, ενώ πιο πριν εκεί έμενε η Gwen Stefani. Πληροφορίες θέλουν τον ηθοποιό να το αγόρασε για τη μητέρα του, Irmelin Indenbirken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HRVSTR Home (@hrvstrhome)

Το σπίτι εκτείνεται σε τουλάχιστον 5.000 τ.μ., ενώ διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια. Τα σαλόνια και οι τραπεζαρίες είναι ψηλοτάβανα, γεγονός που δικαιολογείται από το ότι χρονολογείται στο 1928, άσχετα αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ανακαινίσεις. Θυμίζει το ευρωπαϊκό στυλ, αλλά και εξοχικό με πισίνα που θα ξεκούραζε τους ενοίκους του σα να βρίσκονται σε μόνιμες διακοπές. Θυμίζουμε στο μεταξύ, ότι ο DiCaprio έχει "τακτοποιήσει" και τον πατέρα του σε ένα παλιό σπίτι του Moby, αξίας 5 εκατ. δολαρίων.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Sophia Bush έκανε coming out ως queer και πλέον 'μπορεί να αναπνεύσει'

Η Brook Davis του One Tree Hill μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Τρομάξαμε με το πόσο κοστίζει το πασχαλινό τραπέζι φέτος

Άσε τα μαθηματικά, σου έχουμε τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Βρήκαμε το νέο μας είδωλο: Αμερικανός μεσήλικας έβγαλε 100.000 δολάρια παίζοντας Candy Crush

O Jay Simunovich είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του παιχνιδιού - και της καρδιάς μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Είναι ωραίο να σε γλείφει ο σκύλος σου, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο

Να και κάτι που πραγματικά, δε μας απασχολούσε. Μέχρι σήμερα δηλαδή.

Γραφει Γιαννης Σπανος