H Monica Bellucci μεγαλώνει υπέροχα

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Sunday Times Style και μιλάει για το πέρασμα του χρόνου.

Γράφει: Esquire Editors 07 Δεκεμβρίου 2021

Στα 57 έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να μεγαλώνει. Ο γοητευτικός τρόπος που αγκαλιάζει την ηλικία της αλλά και το θάρρος να εξυμνεί τον χρόνο διαρκώς, της έχουν χαρίσει απλόχερα την γοητευτική ωριμότητα της σύγχρονη γυναίκας. Ο λόγος για την Ιταλίδα star, Monica Bellucci, η οποία με αφορμή την φωτογράφηση της για το περιοδικό "Sunday Times Style", μίλησε για την απελευθέρωση που αισθάνονται πλέον οι γυναίκες με το πέρασμα του χρόνου. 

To εξώφυλλο

Η ηθοποιός και μοντέλο φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μακριά μανίκια ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα χαλαρό sinion, αναδεικνύοντας γοητευτικά το πρόσωπο της καθώς το αγγίζει απαλά με τα χέρια της. Η 57χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας "Μαλένα" μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση, αποκαλύπτοντας πώς διατηρείται σε φόρμα καθώς αποφεύγει τις σκληρές προπονήσεις και τις εξαντλητικές δίαιτες, ενώ προτιμάει τα ζυμαρικά και το κρασί, όπως επίσης και περιστασιακές συνεδρίες Pilates.

"Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μια γυναίκα με καμπύλες, ποτέ τόσο αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο" δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας στην συνέχεια "Όταν είσαι 50 ή 60 δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες όπως όταν είσαι 20. Αλλάζεις, όπως όταν μπαίνει το μωρό σου στο δωμάτιο, βλέπεις ότι εκείνο είναι το πρώτο που τραβάει τις εντυπώσεις. Ερχόμαστε δεύτεροι. Αυτό μου δίνει άλλη προοπτική".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης