Εκτός των "βιαστικών" σταρ που βρέθηκαν στην θέση να απαντήσουν "I do" πολλές φορές στη ζωή τους και τελικά πρόσθεσαν στο βιογραφικό τους αρκετούς αρραβώνες, υπάρχουν και εκείνοι που όχι μόνο βιάστηκαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά επιτάχυναν τις διαδικασίες διαζυγίου, ακόμα και μόλις λίγες ημέρες μετά την τέλεση του χαρμόσυνου μυστηρίου. Πράγματι, οι γάμοι στο Χόλιγουντ είναι πολλοί ενώ αρκετοί από αυτούς έφτασαν σε χρόνο ρεκόρ και στο χωρισμό. 

Οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να παραμείνουν παντρεμένοι είτε για μερικά χρόνια, είτε για λίγους μήνες, με αποκορύφωμα τον γάμο της Cher που διήρκεσε 9 ολόκληρες ημέρες ή ακόμα και της Britney Spears, η οποία ζήτησε διαζύγιο μόλις 55 ώρες μετά την τελετή. Οι παρακάτω λαμπεροί celebrities, όπως φαίνεται, έχουν μια σχετική εξοικείωση με το μυστήριο του γάμου, αλλά και με την διάλυση αυτού στο άψε σβήσε.

Britney Spears - Jason Alexander

Η εν λόγω λίστα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με διαφορετικό πρόσωπο από την εκρηκτική τραγουδίστρια "Oops, I did it again". Η Britney Spears δικαίως βρίσκεται στην κορυφή των πιο σύντονων γάμων του Hollywood, αφού χώρισε με τον καλό της, Jason Alexander, δυόμιση ημέρες μετά την τελετή. Άραγε είχε προλάβει να επιστρέψει το νυφικό; Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα!

Cher - Greg Allman

Ένας ακόμα γάμος express είναι αυτός της Cher με τον Αμερικανό μουσικό, Greg Allman. Οι νεόνυμφοι, προτίμησαν αντί να απολαύσουν ένα ταξίδι του Μέλητος εννέα ημέρες μετά το γάμο, να υποβάλλουν αίτηση διαζυγίου. Και κάπως έτσι ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr