13 ερωτικά τρίγωνα που σόκαραν τον κόσμο

Από τον Πρίγκιπα Κάρολο, την Diana και την Camilla Parker μέχρι τον Brand Pitt, την Jennifer Lopez και την Angelina Jolie.

Γράφει: Esquire Editors 30 Ιουλίου 2022

Είναι μία γενική αλήθεια πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξαιρετικά περίπλοκες. Αν σε αυτές, μάλιστα, προσθέσεις και τον παράγοντα της δημοσιότητας και δη του μεγάλου κεφαλαίου του Hollywood, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Η προσωπική ζωή των επωνύμων γίνεται έρμαιο των περιοδικών και των μέσων, με ορισμένες πληροφορίες που πολλοί από αυτούς θα ήθελαν να κρατήσουν κρυφές, να βρίσκουν τον δρόμο προς το φως της δημοσιότητας, καταλήγοντας στα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του Hollywood, όπως τα ερωτικά τρίγωνα που ακολουθούν. 

Πριγκίπισσα Diana - Πρίγκιπας Κάρολος - Camilla Parker

Στο λεξικό, στη φράση "ερωτικό τρίγωνο" θα μπορούσε αναμφίβολα να προστεθεί η φωτογραφία τους, καθώς δικαιωματικά τους ανήκει η πρώτη θέση στην κατηγορία. Με τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά τη διάρκεια του γάμου του διαδόχου του βρετανικού θρόνου για ενδεχόμενη σχέση του με την Parker και την επιβεβαίωση αυτής με το θρυλικό "ήμασταν 3 σε αυτό τον γάμο" της πριγκίπισσας Diana στην εκπομπή Panorama, το περίπλοκο αυτό βασιλικό ερωτικό γαϊτανάκι αποτελεί το μεγαλύτερο ερωτικό σκάνδαλο παγκοσμίως.

Elizabeth Taylor - Eddie Fisher - Debbie Reynolds

Το 1958 δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν μία αρκετά προοδευτική χρονιά για τον 4ο γάμο της Elizabeth Taylor, τον οποίο το κοινό δεν είδε πολύ θετικά. Πόσο μάλλον όταν στην περίπτωσή τους, ο γαμπρός Eddie Fisher ήταν ο καλύτερος φίλος του προηγούμενου συζύγου της Taylor, ο οποίος σκοτώθηκε έναν χρόνο νωρίτερα σε αεροπορικό δυστύχημα αλλά και ήταν παντρεμένος με τη φίλη της και ηθοποιό Debbie Reynolds. Απ'ό,τι φαίνεται το ζευγάρι που ήταν κουμπάροι της Taylor, της συμπαραστάθηκαν ενώ εκείνη θρηνούσε. Στο πρόσωπο του Fisher βρήκε τον βράχο που έψαχνε για να πιαστεί από τη στενοχώρια της, με αποτέλεσμα εκείνος να χωρίσει τη σύζυγό του και να συνάψει σχέση με την καλλονή ηθοποιό. Φυσικά, ο γάμος δεν κράτησε για πολύ αφού η Taylor γνώρισε τον Richard Burton στην ταινία που συμπρωταγωνιστούσαν, λέγοντας μάλιστα μετά από χρόνια πως η απόφασή της να παντρευτεί τον Fisher λήφθηκε μέσα στον θρήνο της. 

Jennifer Aniston - Brad Pitt - Angelina Jolie

Μετά από τόσα χρόνια, η κατάρρευση του πιο ευτυχισμένου φαινομενικά ζευγαριού του Hollywood μοιάζει να αποτελεί μέχρι σήμερα ένα στενάχωρο γεγονός. Το ζευγάρι της Αμερικής, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, έριξε τίτλους τέλους μετά την αποκάλυψη της παράλληλης σχέσης του Pitt με την τότε συμπρωταγωνίστριά του, Angelina Jolie.

Alex Rodriguez - Jennifer Lopez - Ben Affleck

Η επανασύνδεση των J.Lo και Ben Affleck πέρα από το ότι έκανε πολλούς millennials να χαρούν, καθώς είναι σαν το ζευγάρι να αποκτά το happy end που η ζωή του χρωστούσε, ξάφνιασε αρκετούς, όπως τον πρώην σύντροφο της Lopez, Alex Rodriguez, ο οποίος είχε την ελπίδα πως θα τα ξαναέβρισκε με την αγαπημένη του. 

Mia Farrow - Woody Allen - Soon-Yi Previn

Ήταν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Hollywood και ακόμα κι αν δεν ήταν παντρεμένοι ήταν μαζί για 10 χρόνια, αποκτώντας ένα παιδί και υιοθετώντας άλλα τρία. Η Farrow όταν ξεκίνησε τη σχέση με τον Allen είχε ήδη υιοθετήσει 3 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, ανάμεσα σε αυτά και τη Soon-Yi Previn. Το 1992 έγινε γνωστή η παράνομη σχέση του Allen με την Previn, την οποία όπως θα δηλώσει αργότερα ο σκηνοθέτης δεν την είδε ποτέ ως κόρη του. Το 1997 το ζευγάρι παντρεύτηκε και υιοθέτησε 2 κόρες. Από τότε, ο βιολογικός του γιος, Ronan μαζί με τη μητέρα του και την υιοθετημένη αδερφή του Dylan, κατηγορούν τον Woody Allen για σεξουαλική παρενόχληση όταν η Dylan ήταν σε μικρή ηλικία. 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.