"Επανενωθήκαμε και νιώθουμε τόσο καλά": Έτσι υποδέχθηκε ο Jason Momoa τον καλό του φίλο Ben Affleck στα γυρίσματα του Aquaman and the Lost Kingdom. Ο "θεός της θάλασσας" ετοιμάζεται για την δεύτερη δική του ταινία και όπως φαίνεται ο Ben Affleck θα συμμετάσχει με τηνστολή του Batman.

O Momoa έγινε viral με τις φωτογραφίες στο Instagram στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον φίλο και συνεργάτη του, γράφοντας "Bruce και Arthur ξανά ενωμένοι. Σ' αγαπώ και μου λείπεις Ben. Διασκεδάσαμε πολύ και έρχονται υπέροχα πράγματα στο  Aquaman". Το ποστ ξεπέρασε τα 1 εκατομμύριο likes και ήδη το κοινό περιμένει τους δύο να επανενωθούν και επίσημα. 

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου του 2023, 7 χρόνια από όταν φόρεσε για πρώτη φορά το batsuit και φαίνεται πως ο δημοφιλής ηθοποιός έχει χρόνο και για επαγγελματικά πλάνα, πέρα από την οργάνωση του γάμου του

> Διάβασε ακόμη: Oι superhero movies που έρχονται μέχρι το 2023

Η επιστροφή της Amber Heard

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο μεγάλος θα είναι ο ρόλος του Affleck στην επόμενη ταινία Aquaman. Ο Momoa επιστρέφει στον ρόλο του υδρόβιου ήρωα του τίτλου ή αλλιώς Arthur Curry και ο James Wan επιστρέφει ως σκηνοθέτης. Το σενάριο του Aquaman and the Lost Kingdom υπογράφει ο David Leslie Johnson-McGoldrick. Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν άγνωστες, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα μεταξύ άλλων και στην Amber Heard και της Nicole Kidman. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.