Καμία έκπληξη, το House of The Dragon πάει για 2η σεζόν

Την περασμένη Κυριακή, το prequel του Game of Thrones έσπασε το ρεκόρ για το πιο δημοφιλές πρώτο επεισόδιο στην ιστορία του HBO.

Λίγα 24ωρα αφότου το House of the Dragon έγραψε ιστορία ως το δημοφιλέστερο πρώτο επεισόδιο στην ιστορία του HBO, οι δημιουργοί της νέας σειράς άκουσαν και μερικά ακόμη ευχάριστα, αν και μάλλον αναμενόμενα, νέα. Το prequel του Game of Thrones ανανεώθηκε επίσημα για τη δεύτερη σεζόν, δύο ημέρες πριν οι θαυμαστές προλάβουν να πάρουν μια γεύση από το δεύτερο επεισόδιο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Complex Pop (@complexpop)

 

> Διάβασε ακόμη: Οι βασικοί χαρακτήρες του House of the Dragon, αναλυτικά

Ένα HBO περήφανο για το νέο του απόκτημα

Ήταν βέβαιο ότι το HBO δεν θα έχανε χρόνο για να εξασφαλίσει ότι το spinoff θα παραμείνει για άλλη μια σεζόν με την Francesca Orsi, εκτελεστική αντιπρόεδρο του προγράμματος της πλατφόρμας να δηλώνει: "Είμαστε πέρα για πέρα περήφανοι για ό,τι κατάφερε όλη η ομάδα του House of the Dragon με την πρώτη σεζόν. Το πρωτοφανές καστ και το συνεργείο μας ανέλαβαν μια τεράστια πρόκληση και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παρέχοντας μια σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί ως must-see. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον συνδημιουργό και εκτελεστικό παραγωγό George R.R. Martin και στους συνδημιουργούς και Ryan Condal και Miguel Sapochnik που μας οδήγησαν σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να ζωντανεύουμε το επικό έπος του Οίκου Targaryen με τη δεύτερη σεζόν".

Η γρήγορη ανανέωση είναι μια υπενθύμιση ότι το HBO σκοπεύει να τα δώσει όλα στο Game of Thrones. Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία προβολής της δεύτερης σεζόν, αλλά το νωρίτερο που θα μπορούσε ενδεχομένως να προβληθεί θα ήταν στα τέλη του 2023 (ή, το πιθανότερο, κάποια στιγμή το 2024). 

Χρειάστηκαν 10 μήνες μόνο για να γυριστεί η πρώτη σεζόν του House of the Dragon, χωρίς να υπολογίζεται καν ο τεράστιος όγκος του post-production και των οπτικών εφέ που πιθανότατα χρειάστηκαν μήνες για να οριστικοποιηθούν. "Επιλέξαμε μια ιστορία που είναι σχεδόν σαν το Star Wars: Episode IV", είχε δηλώσει πριν από μερικές εβδομάδες ο Miguel Sapochnik για το House of the Dragon. "Είναι η Νέα Ελπίδα. Μπορούμε να πάμε προς τα πίσω, μπορούμε να πάμε προς τα εμπρός. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εκεί".

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης