O David Schwimmer δε σταματά να τρολάρει τη Jennifer Aniston

Η αποκάλυψη της Jennifer Aniston για το beauty brand της, Lolavie.

Γράφει: Esquire Editors 08 Σεπτεμβρίου 2022

Αναμφίβολα, οι σχέσεις που δημιούργησαν οι πρωταγωνιστές της σειράς Friends, ήταν σχέσεις ζωής. Αυτό τουλάχιστον απέδειξε η τελευταία ανάρτηση του David Schwimmer, ο οποίος είχε όρεξη να πειράξει τη φίλη του, Jennifer Aniston.

Πιο αναλυτικά, η διάσημη ηθοποιός και ιδρύτρια του beauty brand, Lolavie, με προϊόντα για την περιποίηση μαλλιών, ανακοίνωσε πως σύντομα κάτι νέο έρχεται για να συμπληρώσει τη συλλογή. Η Aniston ανέβασε μία φωτογραφία της όπου είναι στο ντους, δείχνοντας από μακριά τα νέα προϊόντα της που πιθανολογούμε με βάση το σκηνικό πως θα είναι ένα σαμπουάν και ένα conditioner.

 

Η αντίδραση του Schwimmer

Ύστερα από την ανάρτηση της ηθοποιού, ο Schwimmer δεν μπορούσε να αντισταθεί και ανέβασε μία δική του χιουμοριστική φωτογραφία, μαντεύοντας το νέο προϊόν. Καλυμμένος με σαπουνάδες στο πρόσωπο ενώ βρισκόταν και ο ίδιος στο ντους, η λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε: "Jennifer Aniston, μία πετσέτα ελπίζω". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

 

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης